Tunç, açılışlara katıldı

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da ve Kozcağız Beldesinde işyeri açılışlarına katılarak, açılış kurdelelerini kesti, hayır olmasını diledi.

Tunç, açılışlara katıldı

Milletvekili Tunç, Kozcağız Beldesi’nde Serdar ve Selçuk Gökkaya kardeşlere ait Fark-Et Kasap Şarküteri ve Izgara'nın açılışına İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti Kozcağız Belde Başkanı Orhan Acıbal ile birlikte katıldı. Yapılan duaların ardından açılış kurdelesini davetliler ile birlikte kesen Milletvekili Tunç,  gelişen güzelleşen Kozcağız Beldemizde güzel bir işyeri daha ticari hayatına başladı, iş yeri sahiplerini tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun, Allah bol bereketli kazançlar versin.”Dedi.

Magnolia Patisserie açılışı

Milletvekili Tunç Bartın Hükümet Caddesinde açılışı gerçekleşen Magnolia Patisserie işyeri açılışına teşkilat mensupları ile birlikte katılarak, açılış kurdelesini Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve davetliler ile birlikte kesti. İşletme sahipleri İrem Alper ve Taha Yiğit Alper’i tebrik eden Milletvekili Tunç, genç işletmecilere ticari hayatlarında başarıları dileklerinde bulundu.

D&D Çiçek Seramik ve Resim Atölyesi açılışı

Bartın Gülbucağı Mahallesinde D&D Çiçek Seramik ve Resim Atölyesi'nin açılışına İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve teşkilat mensupları ile birlikte katılan Milletvekili Tunç, davetliler ile birlikte açılış kurdelesini keserek, atölye sahibi Duygu Dursun ve Dilek Kılıçay'a iş hayatında başarılar ve hayırlı bol kazançlar diledi.

Eda Gelinlik-CECE Butik açılışı

Bartın Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesindeki Eda Gelinlik-CECE Butik'in açılışına İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve teşkilat mensupları ile birlikte katılan Milletvekili Tunç, “Bugünkü üçüncü işyeri açılışını gerçekleştiriyoruz, bizleri bu güzel işyerlerinin açılması mutlu etmektedir. İşletme sahibi Eda Uzunal’a ticari hayatında başarılar ve hayırlı bol kazançlar diliyorum.”Dedi.