TSO, yeni yıl planında güçlü yenilikler yapacak

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Halil Balık başkanlığında haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. TOBB'da düzenlenen Meclis Üyeleri Semineri hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıda TSO'nun 2024 Bütçe ve Bartın'daki girişimcilik ekosistemi, IPARD III kırsal kalkınma destekleri, yerel ve bölgesel kalkınma konuları ele alındı.

TSO, yeni yıl planında güçlü yenilikler yapacak

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Halil Balık başkanlığında haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Vekili Seda Balık Sarıgöçmen katıldı.

Gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlanan toplantıda, TOBB’da düzenlenen Meclis Üyeleri Semineri hakkında yönetim ile istişarede bulunan Başkan Balık “Meclis üyelerimizin iştiraki ile çok verimli bir seminer geçirdik, bu vesileyle yeni yıl planında yapacağımız güçlü yenilikler bizi daha emin adımlar ile ilerletecektir.” Dedi. 2024 Bütçesinin görüşülmesi ile devam eden toplantı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi.

Yerel ve bölgesel kalkınma da ele alındı

Toplantı sonrasında BATIKAR Şirket yetkilisi Eyüp Sabri Kundak Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Bartın’daki girişimcilik ekosistemi, IPARD III kırsal kalkınma destekleri, yerel ve bölgesel kalkınma hakkında sunum gerçekleştirdi.  Sunum sonrasında açıklamalarda bulunan Halil Balık, ilimizin potansiyel iş kurma yerleşkesi olduğuna dikkat çekerek, yereldeki girişimcilik ekosistemini canlandırmak ve girişimci sayısının artması için gerekli çalışmaların devam ettiğini belirtti.  Toplantı karşılıklı fikir alışverişi ve temenniler ile son buldu.