TSO Heyeti, sektör sorunlarını tespit etmek için sahada

Sektörlerdeki sorunları belirlemek için beraberindeki heyetle birlikte ziyaret programlarını sürdüren Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, üye ziyaretlerinin devam edeceğini ve her zaman üyelerle yakın ilişkiler içinde olacaklarını ifade etti.

TSO Heyeti, sektör sorunlarını tespit etmek için sahada

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, ilimizde faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için ziyaret programlarına devam ediyor.

Motorlu taşıtlar için ateşleme kablo takımları ve diğer kablo malzemeleri sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek isteyen Bartın TSO yönetimi, Murat Ticaret Kablo Sanayi Anonim Şirketi Bartın Şube sorumlusu Baha Altıntel ve Üretim Müdürü Ferhat Özdoğan ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarete, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Sandıkcı, Sertaç Şimşek ve Yücel Oğullar, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu katılım sağladı.

Ziyaret kapsamında, sektördeki güncel gelişmeler ile iş dünyasının ortak sorunları hakkında istişare edilerek, Odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altıntel, sektördeki son durum ve şirket vizyonu hakkında bilgiler vererek, İl ekonomisi geliştirecek çalışmalar hakkında önerilerde bulundu.

Ziyaret sürecinde açıklamalarda bulunan Başkan Halil Balık, üye ziyaretlerinin devam edeceğini ve her zaman üyelerle yakın ilişkiler içinde olacaklarını ifade etti.

Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden ziyaret, üretim alanında teknik gezinin yapılmasıyla son buldu.

1969 yılından 2023 yılına kadar otomotiv kablo tesisatı üzerinde faaliyetini sürdüren Murat Ticaret ve Kablo Sanayi 2023 yılında Volex Company tarafından satın alındı. İlimizde bulunan şubesi ile 680 kişiye istihdam alanı sağlayan şirket, uluslararası çalışma ağı ile tasarım ve mühendislik dahil olmak üzere katma değerli üretim hizmetleri sunuyor. (Haber Merkezi)