TSO Heyeti, eğitim sektörünün sorun ve taleplerini dinledi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi sektörel gelişmeleri, sorunları ve talepleri yerinde tespit etmek, belirlemek için ziyaret programlarını sürdürüyor. TSO Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyet bu kez eğitim sektörü temsilcilerini ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.

TSO Heyeti, eğitim sektörünün sorun ve taleplerini dinledi

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, beraberindeki  Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Meclis Üyesi Sezai Bilgin ve Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile birlikte eğitim sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek adına Bayraktarlar Eğitim Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette TSO Heyeti, dünya standartlarına uygun oyun, sanat ve doğa temelli eğitim etkinlikleri geliştirerek bunları çocukların eğleneceği programlar halinde farklı becerilerin desteklendiği atölyeler uygulayan firma yetkilileri Deniz Kıral, Tamer Yaşar, Mehtap Kaplan ve Zeki Destereci ile bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında, sektördeki güncel gelişmeler ile iş dünyasının ortak sorunları istişare edilerek, Odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret sürecinde açıklamalarda bulunan Başkan Halil Balık, üye ziyaretlerinin devam edeceğini ve her zaman üyelerle yakın ilişkiler içinde olacaklarını belirtti.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve temenniler ile sona erdi. (Haber Merkezi)