TSO'dan ziyaret turu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SK) İl Müdürü Şaban Çengel'e ziyarette bulundu.

TSO'dan ziyaret turu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SK)  İl Müdürü Şaban Çengel’e ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri G. Gülin Aldatmaz, Mehmet İlker Yıldırım ve Genel Sekreter Ahmet İncekara  da yer aldı. Başsavcı Faruk Kaynak’ı makamında ziyaret eden Başkan Balık ve beraberindekiler ziyarette Bartın’ın genel durumu, ticari ve sınai yapısı hakkında kısa bilgiler verdi. Bartın’da kamu ve özel sektör arasında uyumlu bir çalışma ortamının bulunduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Balık, istihdam oranının yüksek olmasından dolayı da huzur ve asayiş açısından önemli problemlerin yaşanmadığının altını çizdi. Başkan Balık gerek kamu, gerekse özel sektörün el ele uyum içerisinde çalıştığını ve bu ortamın korunması başta olmak üzere yenilikçi projeler konusunda da çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Adliye Binası inşaatı tamamlanmak üzere

Başsavcı Kaynak ise Bartın TSO Yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bartın’ı çok sevdiğini; Bartın’ın denizi, yeşili ve ırmakları ile eşsiz güzellikte bir şehir olduğunu belirtti. Yeni Adliye Binası hakkında da bilgiler veren Cumhuriyet Başsavcısı Kaynak, Adliye Binası inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve birkaç ay içerisinde yeni binalarında hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişleri sonrası sona erdi.

Cemal Akın’a ziyaret

Halil Balık ve beraberindekiler Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Balık, “Bartın’ımız tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de Batı Karadeniz’in incisi konumunda. Böylesi bir kentte belediyecilik hizmetleri ve belediye eliyle gerçekleştirilen projeler büyük önem taşıyor. Bizlerde Bartın TSO olarak iş dünyasının, sanayicilerimizin ve işletmelerimizin önünü açacak projeler ve çalışmalar yürütürken aynı zamanda kentimizin başta turizm olmak üzere önünü açacak projelere destek veriyoruz. Bartın Belediyesi ile uyum içinde sürdürdüğümüz çalışmalarda şehrimizin ufkunu açma noktasında önem arz ediyor. Sn. Başkanımıza ve ekibine destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı TSO yöneticilerine teşekkür eden Başkan Akın, sohbet havasında geçen ziyarette TSO Yöneticilerine belediye çalışmaları, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında da bilgiler verdi.

Çengel’e hayırlı olsun ziyareti

TSO heyeti Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel’i de ziyaret etti. Bir süre önce SGK İl Müdürü olarak göreve başlayan Çengel’e hayırlı olsun dileğinde bulunan heyet karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Balık, “Sosyal Güvenlik Kurumumuz gerek çalışan gerekse emekli vatandaşlarımıza önemli hizmetlerde bulunan bir kurum. Bizlerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri olarak şehrimizdeki istihdam olanaklarının artması konusunda çalışmalar yürütüyor ve çeşitli projelere imza atıyoruz. Gerek TSO gerekse SGK görev alanları itibarıyla birbiri ile uyum içinde çalışması gereken kurumlar. Bartın’da SGK ile birlikte uyum içinde çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu anlamda İl Müdürümüz Mustafa Şaban Çengel ve tüm SGK çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

SGK İl Müdürü Çengel’de her konuda istişare ve işbirliğine açık olduklarının altını çizerek TSO yöneticilerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.