TSO'dan Arslan ve Özdemir'e ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti son yayımlanan valiler kararnamesi ile Bartın' a atanan Vali Nurtaç Arslan'a ve Bartın'da göreve başlayan Defterdar Mecid Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TSO'dan Arslan ve Özdemir'e ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  heyeti son yayımlanan valiler kararnamesi ile Bartın’ a atanan Vali Nurtaç Arslan’a ve Bartın’da göreve başlayan Defterdar Mecid Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Arslan’ın makamında gerçekleşen ziyarete TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, TSO Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, M.İlker Yıldırım, S.Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreter Ahmet İncekara katıldı. Başkan Balık ve beraberindeki heyet, Nurtaç Arslan’a, yeni görevinde başarılar dileyerek, Bartın için yürütülecek ekonomik faaliyetler de işbirliği içinde olmaya her zaman hazır olduklarını ifade etti. Ziyaret Nurtaç Arslan’a TSO Başkanı Halil Balık tarafından Odanın çalışmaları, projeleri, ilin ticari yapısı, OSB’nin mevcut durumu ve üyelerin beklentileriyle ilgili bilgi vermesinin ardından son buldu.

 Defterdar Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti

TSO heyeti Bartın’da göreve başlayan Defterdar Mecid Özdemir’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, TSO Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, M.İlker Yıldırım, S.Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreter Ahmet İncekara katıldı. Balık ve beraberindeki heyet Defterdar Özdemir’e, yeni görev yerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, Balık ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.