Terkehatipler'de vatandaşlarla bir araya geldi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Kemal Özay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Külük, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Dalkıran ve Göksel Yağcı ile birlikte Terkehatipler Köyü'nü ziyaret etti.

Terkehatipler'de vatandaşlarla bir araya geldi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Kemal Özay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Külük, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Dalkıran ve Göksel Yağcı ile birlikte Terkehatipler Köyü’nü ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Akın’a büyük ilgi gösterildi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları konuşuldu.

Camii İnşaatında Çalışan İşçilerle Sohbet Etti

Başkan Akın, Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden camii inşaatında çalışan işleri de ziyaret ederek sohbet etti. Yağcı Mahallesi Camii’nde devam eden inşaat çalışmalarıyla ilgili Köy Muhtarı Hulusi Külük ile fikir alışverişinde bulundu. Çalışan işçilere kolaylık dileyen Akın, samimi ve içten sohbetleri için köy sakinlerine ve işçilere teşekkür etti.

Vatandaşlarımızın  Düşünceleri  Bizler İçin Çok Önemli

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Göreve başladığımız tarihten itibaren gerek kent merkezimizde gerekse de köy, belde ve ilçelerimizde sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Bartın Belediyesi olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızı Bartın halkının tamamının yararlanabileceği şekilde tasarlıyoruz. Bu sebepten ötürü belediyemiz sınırları dışında yaşayan vatandaşlarımızın da düşünceleri, fikirleri bizler için çok önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Terkehatipler'de vatandaşlarla bir araya geldi