Teknoloji Kulübü öğrencilerinden TSO' ya ziyaret

Bartın Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Kulübü öğrencileri, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Teknoloji Kulübü öğrencilerinden TSO' ya ziyaret

Bartın Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Kulübü öğrencileri, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. TSO Başkan Yardımcısı  Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, M. İlker Yıldırım, Keramettin Şenkal, S.Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara da yer aldığı ziyarette öğrenciler,  geliştirdikleri elektrikli araç projesiyle ilgili yönetim kurulu üyelerine sunum yaparak bilgi verdi. Öğrencileri tebrik eden TSO Yönetimi, “Yarınlarımızın teminatı ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin mimarları olan gençlerimizi çalışmalarından ve geliştirdikleri projelerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Balık: “Milli projelerimiz tüm dünyanın gözünü bize çevirdi”

Gençlerin hayata geçirdiği tüm projelerin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Gençlerimizin bilimin rehberliğinde hayata geçirdiği tüm projeler bizleri mutlu ediyor. Bu başarılı öğrencilerimizin şehrimizden çıkması adeta göğsümüzü kabartıyor. Dünya artık Türkiye’nin teknolojik başarılarını konuşmaya başladı. Bilime verdiğimiz değer ile havada, karada ve denizde hayata geçirdiğimiz yerli ve tamamen milli projelerimiz adeta tüm dünyanın gözünü bize çevirdi. Bu konuda çeşitli başarılara imza atarken gençlerimizin de teknolojinin her alanında yeni projeler üretmesi bizleri hem mutlu ediyor hem gururlandırıyor. Odamız bundan önce de birçok öğrencimizin projesinin hayata geçirilmesine destek verdi ve vermeye de devam edecek. Yarınlarımızın teminatı ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin mimarlarını geliştirdikleri projelerinden dolayı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.