Teğmen Bulut son yolculuğuna uğurlandı

Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi Laz Koyu bölgesinde teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Jandarma Teğmen Musa Bulut, Kumluca Beldesinde düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Teğmen Bulut son yolculuğuna uğurlandı

 

Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi Laz Koyu  bölgesinde  5 kişinin bulunduğu özel bir fiber tekne sahile yaklaşık 450 metre mesafede batmış ve 2 kişi sahile yüzerek çıkarken, 2 kişi kaybolmuş, 1 kişinin de cansız bedenine ulaşılmıştı. Olayda adada yatırımları da bulunan İstanbullu işadamı Kenan Çarpışantürk hayatını kaybederken; Uzman Erbaşlar Şener Altay ve Mehmet Çelik kıyıya yüzerek çıkmış; Gökçeada Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ve Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu ise kaybolmuştu. Denizde kaybolan Gökçeada Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ve Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu'nun bulunması arama çalışmaları başlatılmıştı. Arama çalışmalarında Teğmen Musa Bulut'un cansız bedenine ulaşılmıştı. Acı haber yürekleri dağlarken Teğmen Musa Bulut’un cenazesi Çanakkale İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törenle Bartın'a uğurlanmıştı.

Kumluca’da Teğmen Bulut’a son görev

Teğmen Bulut için Kumluca Beldesinde askeri tören düzenlendi. Kumluca Beldesi kapalı Pazaryerinde düzenlenen törene Bartın Valisi Sinan Güner  ve Bulut’un babası Hasan Bulut başta olmak üzere il protokolü, askeri erkan Musa Bulut’un ailesi ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı. Teğmen Musa Bulut İl Müftüsü Abdülcelil Çakar’ın öğle namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Konuklu Köyü Güvenlik Mahallesinde aile mezarlığına defnedildi.