Serhat Işık ve Edanur Öztürk'ün Görkemli Düğünü

AK Parti Bartın İl Genel Meclis Üyesi Niyazi Cumhur Işık'ın Oğlu, Edanur Öztürk ile Hayatını Birleştirdi

Serhat Işık ve Edanur Öztürk'ün Görkemli Düğünü

AK Parti Bartın İl Genel Meclis Üyesi Niyazi Cumhur Işık'ın oğlu Serhat Işık, düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile Edanur Öztürk ile dünyaevine girdi. Bartın'da gerçekleşen düğün, iş ve siyaset dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirdi.

Protokolün Yoğun Katılımı

Düğün törenine, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu ve eşi Ebru Kadiroğlu, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun gibi önemli isimler katılarak genç çiftin mutluluğunu paylaştı. Törende protokolün yoğun katılımı dikkat çekti ve geceye ayrı bir anlam kattı.

Nikah Töreni ve Şahitler

Nikah töreninde, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu nikah şahitliği yaparak genç çifte mutluluklar diledi. Nikahı ise Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun kıydı. Serhat ve Edanur çiftinin nikah masasında yaşadıkları mutluluk, davetlilerin de gözünden kaçmadı ve duygusal anlar yaşandı.

Geleneksel Adetler Unutulmadı

Görkemli düğün töreninde, geleneksel adetler de yaşatılarak misafirlere unutulmaz anlar yaşatıldı. Çiftin mutluluğu, yüzlerinden okunurken, davetliler de bu coşkulu anlara tanıklık etti. Geleneksel ritüellerin yanı sıra, modern dokunuşlarla zenginleştirilen düğün, hem eğlenceli hem de duygusal anlara sahne oldu.

Gecenin İlerleyen Saatlerine Kadar Devam Etti

Düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti ve misafirler, müzik ve dans eşliğinde doyasıya eğlendi. Hem Serhat ve Edanur çiftinin hem de davetlilerin mutluluğu, gecenin ruhunu yansıttı.

Mutluluklar Dileriz

Bartın Hergün Gazetesi ailesi olarak, Serhat Işık ve Edanur Öztürk çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, bu özel günlerinin her anının hayatlarının geri kalanında da devam etmesini temenni ediyoruz.