Şengün'den Federasyona ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Başkanı Birol Aydın ve As Başkanı Ensar Kurt'u ziyaret eden Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü (BOED-SK) Yönetim Kurulu Başkanı Berna Şengün, sporun özel gereksinimli bireyler için önemi, ülke genelinde bu alanda yapılan çalışmalar ve yapılması gereken düzenlemeler ile projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Şengün'den Federasyona ziyaret

Sporun özel gereksinimli bireyler için önemi konuşuldu

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü (BOED-SK) Yönetim Kurulu Başkanı Berna Şengün, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Başkanı Birol Aydın ve As Başkanı Ensar Kurt'u ziyaret etti.

Ziyarette sporun özel gereksinimli bireyler için önemi, ülke genelinde bu alanda yapılan çalışmalar, yapılması gereken düzenlemeler ve projeler görüşüldü.

Başkan Şengün, “Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında tarih yazdıran, Cumhuriyet tarihinin Özel Sporcularda ilk Madalyalarını ülkemize kazandıran, tarihi bir başarıya imza atan TÖSSFED Yönetim Kurulu Başkanı Birol Aydın'ı , yönetim kurulunu ve emek veren tüm ekibini kutluyor, misafirperverlikleri ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum." sözleriyle düşüncelerini ifade etti.