Selde zarar gören yol ve köprü çalışmalarını inceledi

Bartın Valisi Sinan Güner, sel nedeniyle göçen Yenihan mevkiindeki tamamlanan yol çalışmalarını ve selde yıkılan Kumluca-2 köprüsünün yerine yapılacak panel köprü inşaatını yerinde inceledi.

Selde zarar gören yol ve köprü çalışmalarını inceledi

Bartın Valisi Sinan Güner, sel nedeniyle göçen Yenihan mevkiindeki tamamlanan yol çalışmalarını ve selde yıkılan Kumluca-2 köprüsünün yerine yapılacak panel köprü inşaatını yerinde inceledi. köprü inşaatı incelemelerinde Kumluca-Zafer Bölgesi Afet Koordinatörü Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Karayolları 156. Şube Şefi Yunus Emre Öcal ve diğer Karayolları görevlileri de yer aldı. Vali Güner, afetin yaralarının sarılmasında ve hasarların hızla onarılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yenihan’daki yol çalışmaları tamamlandı

Sinan Güner aynı zamanda Bartın-Abdipaşa Karayolunun selin ilk saatlerinde göçen ve çevresinden 20 kişinin tahliye edildiği Yenihan Mevkiinde, tamamlanan yol çalışmalarını da inceledi.  İncelemelerde Abdipaşa Beldesi Afet Koordinatörü Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Karayolları 156. Şube Şefi Yunus Emre Öcal, DSİ 233. Şube Müdürü Sancar Biçer, yüklenici firma AKM yetkilileri de bulundu. afetin yaralarının sarılmasında ve hasarların hızla onarılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.