Polisten uyuşturucu ve kaçağa çelme

Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinde şehir merkezinde bir şüphelinin üzerine yapılan aramada uyuşturucu ele geçirilirken Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce de yapılan operasyonda kaçak elektronik sigara yakalandı.

Polisten uyuşturucu ve kaçağa çelme

Alınan bilgiye göre; Bartın şehir merkezinde bir kişinin hal ve hareketlerinden şüphelenen Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli üzerinde arama yaptı. Aramada  polis, 0,67 gram metamfetamin maddesi, ve  1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat (payp) ele geçirdi. Şüpheliyle ilgili  Uyuşturucu Madde Kullanmak, Bulundurmak suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kaçak elektronik sigarayla yakalandı

Yine şehir merkezinde Kaçakçılığın Men ve Takibine yönelik operasyon yapan  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü de bir şüphelide 13 adet gümrük kaçağı elektronik sigara yakaladı. Şüpheli D.K. ile ilgili  Kaçakçılık Kanuna Muhalefet suçu kapsamında tahkikat yapıldığı bilgisi alındı.