Pazarlarda önlem üst seviyede

Bartın Belediyesi Salı ve Cuma günleri halkın hizmetine açılan Galla Pazarı, semt pazarları ve Kapalı Pazaryeri'nde tedbirler almaya devam ediyor.

Pazarlarda önlem üst seviyede

Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren şehrin dört bir yanında tedbir amaçlı çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi Salı ve Cuma günleri halkın hizmetine açılan Galla Pazarı, semt pazarları ve Kapalı Pazaryeri’nde sıkı önlemler alıyor. Pazarlar alanlarını kurulmadan önce ve sonra dezenfektan maddelerle yıkayan Bartın Belediyesi pazarın kurulduğu günlerde ise tezgahlar arası mesafe, sosyal mesafe gibi konularda denetimler gerçekleştiriyor. Ayrıca belediye ekipleri pazara gelen vatandaşlara maske vererek uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” İl Umumi Hıfzısıhha Kurulunun aldığı kararlar doğrultusunda Salı ve Cuma günleri halkın hizmetine açılan Galla Pazarı, semt pazarları ve Kapalı Pazaryerinde her türlü önlemi almış durumdayız. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için ekiplerimiz gereken denetimleri yapıp gerek pazarcı esnaflarımıza gerekse de alışverişe gelen vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunuyorlar. Ayrıca pazarcı esnaflarımıza ve maskesiz alışverişe gelen vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra pazar yerine gelen esnaf ve vatandaşlarımızın ateş ölçümleri de yapılıyor. Halkımızın sağlığı için her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. İnşallah bu sıkıntımızdan yakın zamanda kurtulacağız” dedi.