Özköse Kids Firmasında Başkan Akdeniz'e Tepki

Bartın'da giyim sektöründe faaliyet gösteren Özköse Kids'in sahibi Ali ve Sakine Özköse, Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz'in sosyal medyada yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Özköse Kids Firmasında Başkan Akdeniz'e Tepki

Akdeniz’in, okul kıyafetlerinin sadece tek bir noktada satıldığı ve bu kıyafetlerin 2.500 - 3.000 ₺ arasında olduğu yönündeki beyanını eleştiren Ali ve Sakine Özköse, bu iddiaların doğru olmadığını ifade ederek, Akdeniz’in beyanını düzeltmesini istediler.

 

Ali Özköse, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlik Başkanımız Sayın Yılmaz Akdeniz’in basına verdiği demeçte; ‘okul kıyafetlerinin 2.500 - 3.000  bandında ve tek bir noktada satıldığı, bu durumun haksız rekabete yol açtığı’ beyanını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız” dedi.

 

Özköse, açıklamasında devamında şunları söyledi: “Öncelikle, tek bir noktada satış yapıldığı veya yaptırıldığı iddiasını asla kabul etmediğimizi belirtmek isteriz. Arzu eden herkesin okul kıyafeti satma hakkının bulunduğunu ve satıp satmama iradesinin kendilerinde olduğu gerçeğini vurgulamak isteriz. Ayrıca, Bartın’da şu an 2.500 - 3.000  bandında okul kıyafeti satan bir işletme bulunmamaktadır. Bizim mağazamızda ise fiyatlar, en ucuz 840  ile en pahalı 1.425  arasında değişmektedir.”

 

Özköse Kids Giyim Mağazası olarak, “dün olduğu gibi bugünde vatandaşımızın yanında olduğumuzu” ifade eden Ali Özköse, kamuoyunun takdirine sunarak açıklamasını sonlandırdı.