Özer'den Tunç ve Bolat'a iki önemli ziyaret

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ı ziyaret eden Bartın'ın tanınmış iş insanı ve siyasetçilerinden A. Ali Özer, Ankara temaslarına ilişkin izlenimlerini paylaştı.

Özer'den Tunç ve Bolat'a iki önemli ziyaret

 

Plaket takdim ederken kitaplarını hediye etti

Muhammet Civan

 

Bartın’ın tanınmış iş insanı ve siyasetçilerinden A. Ali Özer, Ankara programında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı ziyaret etti.

İş insanı A. Ali Özer, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a kurucu başkanı olduğu YÖK-YAR Vakfı adına, Adalet Bakanı olarak başarılı çalışmaları ve Bartın’a yaptığı değerli hizmetleri için bir plaket takdim etti.

Aynı zamanda bir yazar olan A. Ali Özer son çıkan kitaplarından bir grup kitabını da Bakan Tunç’a hediye etti.

“Oturduğu koltuğu fazlasıyla hak ediyor”

Özer, Ankara’daki önemli temaslarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak ziyaretlerine ilişkin izlenimlerini paylaşarak şöyle dedi:

“Sayın Adalet Bakanımız sabah makamına gelip, gece geç saatlere kadar mesai arkadaşlarıyla büyük bir haz ve sevk ile çalışıyor. Bazen bu çalışmalar gece yarısını geçip geç saatlere kadar sürüyor. Büyük bir vatan aşkı ve ülke sevdasıyla, takdire şayan bir özveriyle çalışan Adalet Bakanımız oturduğu koltuğu fazlasıyla hak ediyor.

Ayrıca Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç, kibirden arınmış, mütevazi kişiliğiyle başarılı bir insan.

Son çıkan kitaplarımdan birisinin adaletle ilgili sayfasından ‘Adaletin olmadığı bir ülkede insanlar mutlu olamaz’ cümlesini okuyan Sayın Bakanımız, ‘tüm vatandaşlarımızın ve ülkemizde yaşayan 7’den 70’e  herkesin adalete güveni tamdır. Ülkemizin geleceği, bugünün ve yeni nesillerin geleceği için, adalet için var gücümüzle çalışıyoruz.’ dedi.

Sayın Ticaret Bakanımız Ömer Bolat’ı da makamında ziyaret eden A. Ali Özer; doğma büyüme İstanbul Bakırköylü olan Ticaret Bakanımızla, İstanbul ve Bartın üzerine sohbet imkanı buldum. Ve Sayın Bakanımıza, Amasra’mıza davet ettim.

Sayın Bakan; ihracatımızın zirve yaptığı şu dönemde, her hafta her ay sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde ihracat yapacağımız, ticari anlaşmalar yapacağımız çık sayıda yeni ülkelerle iş birliği yapıyoruz.

“Güçlü Türkiye için çalışıyorlar”

Sayın Ticaret Bakanımız Ömer Bolat da çok yoğun çalışan başarılı bir bakanımız, ticareti mükemmel bilen sevecen ve mütevazi kişiliğiyle herkesi  kucaklayan, ülkemizin işini vatan aşkıyla, özveriyle gece gündüz çalışan, Türkiye’nin ticaretini zirve yapmasında önemli katkıları olan Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’la gurur duyuyorum.

Hükümetimizin tüm bakanları, Sayın Cumhurbaşkanımızın tükenmek bilmeyen enerjisini örnek alarak gece gündüz, bizim için, ülkemiz için, güçlü Türkiye için çalışıyorlar.

Pandemi salgını ve savaşların tüm dünyayı olumsuz etkilediğini, tedarik zincirlerinin koptuğu bu kötü dönemlerde; sayın liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kabinesiyle ekibi, Türkiye’yi birçok darboğazdan başarıyla geçirip, ekonomide, uluslar arası ilişkilerde, terörle mücadelede, afetlerde, savaşta ve barışta hazır olarak en güçlü konuma getirmişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanım Sayın Bakanlarımız iyi ki varsınız…”