Özel idareden çiftçilere tohum ve fidan

Bartın İl Özel İdaresinde Akçamescit-Çaybükü Yerleşkesinde çiftçilere silajlık mısır ve Aronya fidanı dağıtımı yapıldı. Dağıtıma Bartın Valisi Nurtaç Arslan'la birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya da katıldı.

Özel idareden çiftçilere tohum ve fidan

Bartın İl Özel İdaresinde Akçamescit-Çaybükü Yerleşkesinde çiftçilere silajlık mısır ve Aronya fidanı dağıtımı yapıldı. Dağıtıma Bartın Valisi Nurtaç Arslan’la birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya da katıldı. Yarısı çiftçi katkı payı  olarak yapılan dağıtımda 300 çiftçiye  300 torba silajlık mısır ve 10 çiftçiye de  5700 adet aronya olmak üzere gerçekleştirildi. Tohum ve fidanları teslim eden Vali Arslan, gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek hasat döneminin hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu.

Nurtaç Arslan ayrıca Vali Yardımcısı Karakaya’yla , DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, DSİ 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan’ı da makamında kabul etti. Ziyarette DSİ tarafından ilimizde yürütülen çalışmalar ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu.