Orman yangını ilk müdahale ekipleri İzmir'de

Orman yangınlarıyla mücadele amacıyla İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapmak üzere görevlendirilen Zonguldak Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri yola çıktı. Bartın, Dirgine, Karabük, Safranbolu, Yenice ve Zonguldak İşletme Müdürlüklerimizden 6 operatör ve 14 yangın işçisi İzmir'deki yangına riskli bölgelerde görev yapacak.

Orman yangını ilk müdahale ekipleri İzmir'de

Orman yangınlarıyla mücadele amacıyla İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapmak üzere görevlendirilen Zonguldak Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri yola çıktı. Bölge Müdürlüğünden İzmir’e hareket eden ekiplerin uğurlanmasına Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Necmettin Aşçi, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü, Gökçebey Fidanlık Müdürü, Öz Orman-İş Zonguldak Bölge Başkanı Levent Işıktaş ve personel katıldı. İşçilerden İzmir ’deki orman yangınlarının riskli olduğunu, görevlerini yerine getirirken dikkatli olmaları, güvenlik tedbirlerine mutlaka uymalarını isteyen Bölge Müdürü Bayraktaroğlu, “Ekip amirleriniz liderliğinde en kötü şart ve koşullar için yapılmış bir planınız olsun ve bu planınıza harfiyen uyunuz. Kaza temenni ederek değil tedbir alarak önlenir. Allah yardımcınız olsun" dedi.

Bartın, Dirgine, Karabük, Safranbolu, Yenice ve Zonguldak İşletme Müdürlüklerimizden 6 operatör ve 14 yangın işçisi İzmir’deki yangına riskli bölgelerde görev yapacak.