Off-Roaf heyecanı Arıt'ta zirvede

Arıt Kültür Turizm Derneği (ARIT-DER) tarafından düzenlenen Yayla ve Off-Road şenlikleri, başladı.

Off-Roaf heyecanı Arıt'ta zirvede

Bartın’ın en büyük organizasyonu!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

ARIT-DER Başkanı Ali Kalaycı’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı davet ve dernek tarafından yapılan tanıtımlar büyük ilgi gördü.

3 gün sürecek şenlik boyunca birçok etkinlik düzenlenecek. Arıt’ın muhteşem doğası ise şenliklere katılacak davetlilere eşsiz bir ortam sunacak.

Dün başlayan etkinliklere tüm Bartın halkı katılım sağlayabilecek. Öte yandan şenliğe şehir dışından da çok sayıda vatandaşın katılım sağlaması bekleniyor.

Şenlik hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0539 626 3474 numaralı telefonu arayabilecekler.

İşte şenlik programı

Dün akşam çadırların kurulması, Tayfur Çalık konseri ve film gösterimiyle başlayan şenlik programı kapsamında 3 Ağustos Cumartesi (bugün) saat 12.00’da Doğa Yürüyüşü ve Safari, saat 19.00’da protokol konuşmaları, saat 20.30’da Yılmaz ve Canan Cesur Konseri gerçekleştirilecek.

Heyecan 4 Ağustos Pazar (yarın) saat 10.00-12.00 arasında yapılacak olan off-road araçlarının kayıt işlemleri sonrasında verilecek startın sonrasında saat 15.00’deki ödül töreni ile sona erecek.

Arıt'ta bu yıl düzenlenecek olan “Off-Road ve Yayla Etkinlikleri” katılımcılara heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanırken bölgenin temiz havası, huzur veren manzaraları ve zengin bitki örtüsü, misafirlerimizin doğayla iç içe vakit geçirmelerine olanak tanıyacak.

Sizler de Bartın Arıt Off-Road rüzgarının estiği yayla şenliklerine katılarak kamp, doğa yürüyüşü, safari, cross motor, konser ve fotoğrafçılık gibi aktivitelerle dolu bir gün geçirebilir, şehir hayatının stresinden uzaklaşarak kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.