Muhammet Ali Arslan İçin Mevlit-i Şerif Okundu

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan'ın Oğlu Muhammet Ali Arslan'ın Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Muhammet Ali Arslan İçin Mevlit-i Şerif Okundu

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinin birinci yıl dönümünde Bilal Habeşi Camii’nde Mevlit-i Şerif okundu. Duaların edildiği törene, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, kamu kurumlarının yöneticileri, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla devam eden mevlitte, Muhammet Ali Arslan ve aynı kazada hayatını kaybeden arkadaşı Gökhan Katıoğlu için dualar edildi.

Seneyi Devriyesinde de Yalnız Bırakmadı

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Muhammet Ali Arslan'ın cenaze merasiminin ardından ölüm yıldönümünde okunan mevlitte de Arslan ailesini yalnız bırakmadı. Aldatmaz, “Bir sene evvel elim bir kazada rahmetli olan İl başkanımızın oğlunun seneyi devriyesinde okunan mevlit için bir araya geldik. Olay gecesi hatırlamak istemediğim bir gündü. Kötü bir gündü. Bir daha Allah o günleri bize yaşatmasın. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Muhammet kardeşimize tekrar rahmet diliyorum, ailesine, çocuklarına Allah sabırlar versin” dedi.

21 Ağustos 2023'te, Devrek ilçesi Çaydeğirmeni beldesi Kaypaklar mevkisinde meydana gelen trafik kazası, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan ve arkadaşı Gökhan Katıoğlu'nu hayattan kopardı. Arslan'ın yönetimindeki 34 GTV 014 plakalı motosikletin, hatalı dönüş yapan Şahin Gültekin idaresindeki 34 FG 8938 plakalı otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, genç sürücü ve arkasındaki arkadaşı ağır yaralanmıştı.

Genç Yaşta Hayata Veda

Kazada ağır yaralanan Muhammet Ali Arslan, hastaneye kaldırıldıktan kısa bir süre sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Otomobil sürücüsü Şahin Gültekin ise kazanın ardından tutuklanmıştı. İstanbul’dan yeni aldığı motosikletle memleketi Bartın’a dönmekte olan Arslan, henüz 35 yaşında yaşamını yitirirken, cenazesi memleketinde toprağa verilmişti.

Gökhan Katıoğlu 3 Ay Mücadele Etti

Kazanın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gökhan Katıoğlu ise yoğun bakımda 3 ay boyunca yaşam mücadelesi verdi. Ancak, 21 Kasım 2023'te Katıoğlu da hayatını kaybederek sevdiklerini yasa boğdu. Katıoğlu'nun ölümü, ailesi ve arkadaşları için ikinci bir acı kayıp oldu. İki yakın arkadaş, aynı kazada birlikte hayata veda etmiş oldu.

Yaşar Arslan ve ailesine bu zor günlerinde sabır ve metanet diliyor, hayatını kaybeden Muhammet Ali Arslan ve Gökhan Katıoğlu’na Allah’tan rahmet diliyoruz.