Milli İttifakı ortakları buluştu

CHP İl Başkanı Selim Karakaş, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Ülke ve il gündeminin değerlendirildiği ziyarette halkın sorunları ve sorunların çözümleri üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.

Milli İttifakı ortakları buluştu

CHP İl Başkanı Selim Karakaş, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Ülke ve il gündeminin değerlendirildiği ziyarette halkın sorunları ve sorunların çözümleri üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Ziyarette  CHP Merkez İlçe Sekreteri Mehmet Yıldırmak, Örgütlerden ve STK'lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Şahin ile Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yöneticiler  Mustafa Özdemir ve Duygu Demirok da yer aldı. Başkan Karakaş ziyarette "Toplum kutuplaştırılmakta, gündem değiştirilerek algı operasyonları ile baskıcı sistem sürdürülmeye çalışılmaktadır. Laikliği tekrar kazanıp demokratik ortamın genişletilmesi çok elzemdir. İşçilerin, çiftçilerin, gençlerin, esnafın, emeklilerin kısacası bir avuç mutlu azınlık hariç toplumun tüm kesimlerinin çok ciddi sorunları vardır. Rant uğruna çevre yok edilmiş ülke talan edilmiştir. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüş toplumu rahatlatacaktır. Demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerden yana tüm güçlerin duyarlılığı ve katılımı ile bu iktidardan kurtulacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Karakaş: “128 milyar dolar nerede?”

 CHP olarak “128 milyar dolar nerede?” sorusunun cevabını aradıklarını kaydeden Selim Karakaş “Cumhuriyet Halk Partisi olarak  bu günlerde, halkımızın yanıtını sonuna kadar hak ettiği, tüm Türkiye'nin merakla sorduğu çok basit bir sorunun cevabını arıyoruz. 128 milyar dolar nerede? Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti ile temaslarımıza devam ediyor olacağız. İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu ve parti yöneticilerine bu sıcak karşılama için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kasapoğlun’dan teşekkür

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu ise  “Birlik duygusunun büyük önem arz ettiği bu günlerde, İl başkanlığımıza ziyarette bulunan CHP İl Başkanı Selim Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bartın'ımızın çözüme ulaşması gereken sorunlarını, ihtiyaçlarını değerlendirdiğimiz kıymetli bir buluşma gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." ifadelerinde bulundu.