MİLLETVEKİLİ TUNÇ'TAN BARTIN DSİ ŞUBESİ'NE ZİYARET

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberindeki, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte, Bartın DSİ 233. Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Şube Müdürü Sançar Biçer ile DSİ yatırımlarını değerlendirdiler.

MİLLETVEKİLİ TUNÇ'TAN BARTIN DSİ ŞUBESİ'NE ZİYARET

 

“SELDE YIKILAN KÖPRÜLERİN İNŞAATLARI BAŞLIYOR”

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberindeki, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte, Bartın DSİ 233. Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Şube Müdürü Sançar Biçer ile DSİ yatırımlarını değerlendirdiler.

80 Milyon TL Tutarındaki DSİ yatırımının ihalesi yapıldı.

Bartın'da devam eden yatırımlar ve sel sonrasında ihale edilerek yapımına başlanan köprüler hakkında Bartın DSİ 233. Şube Müdürü Sançar Biçer'den bilgi alan Milletvekili Tunç, Bartın’da sel sonrası 80 Milyon TL. tutarında DSİ yatırımının ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Milletvekili Tunç “Bartın’da 11 Ağustos’ta Ulus, Kumluca, Abdipaşa köylerinde büyük hasara yol açan Sel afeti sonrasında hasar gören bölgelerimizde taşkın ıslah çalışmaları ve yıkılan 10 adet köprünün yapımı için ihale sürecin DSİ tarafından ihalesi gerçekleştirildi. Acil olarak inşaatına başlıyoruz.” Diyerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ve DSİ yetkililerine teşekkür etti.