Milletvekili Aldatmaz'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Kurtuluş Savaşı'nın En Büyük Zaferi Vurgulandı

Milletvekili Aldatmaz'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 30 Ağustos Zaferi’nin Kurtuluş Savaşı’nın en büyük zaferlerinden biri olduğunu belirtti. Milletvekili Aldatmaz, zaferin 102. yıl dönümünü coşkuyla kutladığını ifade etti.

Zaferin Tarihi ve Önemi

Milletvekili Aldatmaz, mesajında, “Bugün, mazisi eşsiz kahramanlıklarla dolu aziz milletimizin, vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek Anadolu’nun ebedi Türk Yurdu olduğunun bir kez daha tescillendiği büyük zaferin 102’nci yıl dönümü” ifadelerini kullandı. 30 Ağustos 1922 tarihinde kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, kahraman milletin azim ve kararlılığıyla taçlandığını vurguladı.

Bağımsızlık ve Kararlılık Mesajı

Aldatmaz, 30 Ağustos Zaferi’nin aziz milletin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını ve hür yaşama iradesini sonuna kadar koruyacağını tüm dünyaya güçlü bir şekilde gösterdiğini belirtti. Ayrıca, “Dünden aldığımız inanç ve kararlılığı, bugün milli savunma sanayiindeki yenilikler, yerli üretim savunma sistemleri, araç ve ekipman atılımlarıyla sürdürüyoruz,” dedi.

Güçlü Bir Gelecek İçin Kararlılık

Milletvekili Aldatmaz, “Dün olduğu gibi bugün de yarın da milletimiz; kendisini, birliğini, bütünlüğünü, kalkınmasını, huzurunu ve güvenliğini hedef alan bedbahtlara ne vatan toprağı içerisinde ne de sınır ötesinde asla izin vermeyecektir,” şeklinde konuştu. Türkiye’nin güçlü devlet geleneği ve medeniyet tasavvuruyla hedeflerine emin adımlarla devam edeceğini ifade etti.

Şehitler ve Gazilere Şükran

Aldatmaz, mesajında, “Bu duygu ve düşüncelerle; kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği bu büyük zaferin 102’nci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşlarını; milletimiz ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum,” diyerek sözlerini tamamladı.

Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Milletvekili Aldatmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tüm vatandaşlara kutlu olmasını dileyerek, bayram coşkusunu ve gururunu paylaştı.