MHP İl Başkanı Özçelik, suskunluğunu bozdu!

31 Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonrasında aradan geçen 4 ayın ardından suskunluğunu bozan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik, isim vermeden Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya'ya yüklenirken 'Suskunluğumuz millet iradesine saygıdandır. Çalışacak mıyız çatışacak mıyız? Herkes yanlış da bir sen mi doğrusun? Yalan yanlış sözlerle, iftiralarla kim nereye varmış da sen varacaksın? Soyut somut ne varsa adalet var. Huzur şehrinin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Kazanan Bartın olsun. Koyduğunuz hedefe ulaşmak ulaşamamak var. Zaman çabuk geçiyor. Kaybeden de Bartın'ımız kazanan da Bartın'ımız olacak.' dedi.

MHP İl Başkanı Özçelik, suskunluğunu bozdu!

 

“Çalışacak mıyız çatışacak mıyız?”

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin sonrasında Bartın’da siyaset arenasında durgunluk yaşanırken aradan geçen 4 ayın ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik, suskunluğunu bozarak bir açıklamada bulundu.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’nın yapmış olduğu açıklamaların ardından suskunluğunu bozan Özçelik, sözlerinde isim vermeden Yalçınkaya’yı hedef aldı.

“Kaybeden Bartın’ımız kazanan da Bartın’ımız olacak”

Milletin idaresine saygılarından bu güne kadar sustuklarını belirten MHP İl Başkanı Özçelik, yaptığı açıklamada; “31 Martta bir demokrasi sınavı yaşadık. Halk iradesi tecelli etti baş tacımız ,saygımız sonsuz. Artık yeter mi ! Suskunluğumuz millet iradesine saygıdandır. Çalışacak mıyız çatışacak mıyız, herkes yanlış da bir sen mi doğrusun, yalan yanlış sözlerle iftiralarla kim nereye varmış da sen varacaksın? Soyut somut ne varsa adalet var. Da yok sizin adaletiniz sokaklar dedikodu kadınlarınız kuaförde günlerinde, erkekler caddede dükkan dükkan huzur şehrinin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Yılların kazanımlarının üstüne koymaya devam edelim kazanan Bartın olsun, koyduğunuz hedefe ulaşmak ulaşamamak var zaman çabuk geçiyor kaybeden Bartın’ımız kazanan da Bartın’ımız olacak.” ifadelerini kullandı.