Mesleki eğitim ve staj yapma imkânları görüşüldü

Ticaret ve Sanayi Odası'nda Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Yürütme Kurulu Toplantısı'nda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı genel değerlendirilmesi yapılarak, proje okullarının temrinlik malzeme ihtiyaçları gözden geçirilirken başarılı öğrencilerine verilen başarı burs miktarı, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için TOBB'un oda ve borsalarına üye firmalarda mesleki eğitim ve staj yapma imkânları görüşüldü.

Mesleki eğitim ve staj yapma imkânları görüşüldü

Bartın’da Ticaret ve Sanayi Odası’nda Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Yürütme Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Meclis Üyesi M. İlker Yıldırım, Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Rafet Akkoyun, Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Çavuşoğlu ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katılım sağladı.

Gerçekleştirilen toplantıda, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı genel değerlendirilmesi yapılarak, proje okullarının temrinlik malzeme ihtiyaçları gözden geçirildi.

Ayrıca, başarılı öğrencilerine verilen başarı burs miktarı kararlaştırılarak, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için TOBB’un oda ve borsalarına üye firmalarda, mesleki eğitim ve staj yapma imkânları görüşüldü.

Öğrencilerin yeteneklerini, bilgi ve becerilerini geliştirecek çalışmalar hakkında görüş ve öneriler ile devam eden toplantı, alınan kararlar ve temenniler ile son buldu. (Haber Merkezi)