Meslek Tanıtım Günleri sona erdi

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Meslek Tanıtım Günleri etkinlikleri Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki tanıtımla sona erdi.

Meslek Tanıtım Günleri sona erdi

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Meslek Tanıtım Günleri etkinlikleri Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki tanıtımla sona erdi.  Programda; Arş. Gör. Rümesya Erdoğan Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Arş. Gör. Volkan Akgül Makine Mühendisliği alanlarında öğrencilere mesleği ve mesleğin gereklilikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Program soru cevap şeklinde devam ederek öğrencilere meslek tercihinin önemi ve kariyer yolculuğunun nasıl iyileştirileceği konusunda da bilgilendirme yapılarak program sonlandırılmıştır.

İŞKUR: “Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz”

İŞKUR, Meslek Tanıtım Günleriyle ilgili “Meslek Tanıtım Günleri temel hedefi olarak Sağlık, Mühendislik ve Hukuk grubu mesleklerinde    ilimizde 14 lisede 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak 29.03.2022- 12.05.2022 tarihleri arasında düzenlenmiş olup; bu tanıtımlar ilgili meslek mensupları tarafından gerçekleştirilmiştir. Yanlış meslek seçiminin bireye ve topluma olumsuz etkilerinin önlenmesi, İŞKUR faaliyetlerinin gençler ve aileleri tarafından bilinirliğinin arttırılması, Meslek Danışmanlığı hizmetlerinin geniş kitlelere ulaşması, mesleğin gelecekteki yeri, iş bulma olanakları, artıları eksileri tüm yönleriyle ele alınması gibi amaçlarla 29 Mart – 12Mayıs 2022 tarihleri arasında ilimiz 11 ve 12. Sınıflara yönelik gerçekleştirilecek olan etkinlikler son olarak Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilerek sona ermiştir. Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak bütün öğrencilerimize başarılar dileriz. Bir daha ki Mesleki Tanıtım Günlerinde buluşmak üzere” açıklamasında bulundu.