Merkez İlçe Başkanı Adayı Mazhar, destek istedi

CHP Merkez İlçe Başkanı adaylığını bir basın açıklaması ile duyuran CHP Bartın Kadın Kolları Başkanı Fatma Mazhar partililerden destek istedi.

Merkez İlçe Başkanı Adayı Mazhar, destek istedi

CHP Bartın Merkez İlçe kongresine sayılı günler kala CHP Bartın Kadın Kolları Başkanı Fatma Mazhar partisinin Merkez İlçe Başkanı adaylığını açıkladı. CHP İl Binasında gerçekleşen basın açıklamasına çok sayıda partili katıldı. Mazhar burada yaptığı basın açıklamasında 26 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan CHP Merkez İlçe Kongresinde partililerden desteklerini istedi.

“Bıkmadan usanmadan çalışacağız”

Mazhar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 4 yıldır partimizin Kadın Kolları Başkanlığı görevini yol arkadaşlarımla birlikte yürütmekteyim. Bu süreçte arkadaşlarım ile birlikte mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek partimizin görüşlerini ve iktidarımızda yapacaklarımızı anlattık. Burada benimle yol yürüyen özveri ile çalışan arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Olağan Kurul sürecimizin takvime uygun olarak ilimizde demokratik bir ortamda delege seçimlerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Bu süreçte partimizin tüm organlarına aynı demokratik ortamda ve demokrasi kültürümüze yakışır bir şekilde tamamlayacağız. Değerli arkadaşlarım böylesine karanlık bir ortamda kadınlar, gençler olarak partili büyüklerimizle birlikte onların bilgi ve birikimlerinden yaralanarak Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ilimiz için ulusumuz için bıkmadan usanmadan çalışacağız.

“İlimizi sosyal kamucu belediyecilikle tanıştıracağız”

Ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişe dur demek için önümüzdeki yerel seçimlerde ilimizi sosyal kamucu belediyecilikle tanıştırabilmek için canla başla çalışacak ve umudu birlikte büyüteceğiz. Hep birlikte iktidara yürümek için onurlu ve bir o kadar da zor bir yola çıktığımın bilincindeyim. Çıkmış olduğumuz bu yolun zorluklarının farkındayım. Bunu sizlerle aşacağımın farkındayım. Bu yolda yürürken bu zamana kadar bize yol göstermiş, örnek olmuş siyasi büyüklerimin fikirlerinden faydalandım. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağım. Ben değil, biz diyeceğim. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu laik, demokratik, cumhuriyetimizin teminatı olan partimizin bayrağını yılmadan, inatla, onur duyarak taşıyacağım. Bu demokratik yarışta partimizin Merkez İlçe Başkanlığına aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 26 Ağustos günü yapılacak olan Merkez İlçe Kongresinde Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Desteklerinizi bekliyorum.  Yaşasın sosyal demokrasi, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.”