Meclis Denetim Komisyonu Üyelerini seçti

Ocak gündemini görüşmeye devam eden İl Genel Meclisi, 5 maddelik gündeme 1 madde daha ekledi. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında toplanan Meclis Üyeleri gündemin 4. Toplantısında Denetim Komisyonuna üye seçimini de gerçekleştirdi. İl Genel Meclisi Üyeleri Atnen Aydoğan, Bekir Karabacak, Ayhan Özçelik, Ali Eyüp Ustaoğlu ve Abdullah Kaleli'den Denetim Komisyonuna seçilen isimler oldu.

Meclis Denetim Komisyonu Üyelerini seçti

Ocak gündemini görüşmeye devam eden İl Genel Meclisi, 5 maddelik gündeme 1 madde daha ekledi. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında toplanan Meclis Üyeleri gündemin 4. Toplantısında Denetim Komisyonuna üye seçimini de gerçekleştirdi.  Denetim Komisyonuna Üye Seçimi ile ilgili de açıklama yapan Başkan Dursun “5302 sayılı Özel İdare Kanunun 17.maddesi gereğince  ‘İl genel meclisi her yıl ocak ayında yapılacak olan toplantısında il özel idaresinin bir önceki yıla ilişkin  gelir ve giderleri ile ilgili hesap ve işlemlerinin denetimi için kendi üyeleri arasından gizli oyla üye sayısı üçten az beşten fazla olmamak üzere bir denetim komisyonu oluşturur.’  hükmü gereğince  5 kişilik denetim komisyonunun mecliste yapılan gizli oylaması sonucu seçimleri tamamlandı. Oylama sonucunda  Atnen Aydoğan, Bekir Karabacak, Ayhan Özçelik, Ali Eyüp Ustaoğlu ve Abdullah Kaleli’den Denetim Komisyonuna seçildi. Meclisin oy birliği ile sonuçlanan seçimler için de  tüm meclis üyelerine şahsım ve komisyon üyelerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum”  dedi.

Dursun: “Meclis Üyelerimizin sorumlulukları arttı”

Meclis toplantılarının tamamlanmasının ardından komisyon çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade eden Kenan Dursun “Bu ay,  diğer aylardan farklı olarak meclis üyelerinin hem ihtisas komisyonlarında hem de seçilen üyelerin denetim komisyonlarında görev alacak olmalarından dolayı görevleri ve sorumlulukları bir kat daha artıyor. Yapılacak çalışmalarda meclis üyelerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum.   Bu vesileyle de ocak ayı toplantılarına önemli ölçüde katkı sağlayan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor ve alınan tüm kararların Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.