Meclis Başkanı Kalaycı'dan Kurban Bayramı mesajı

İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak 'Bartınlılarımızın ve bayramda şehrimizde bulunan misafirimizin, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, bayramın huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.' dedi.

Meclis Başkanı Kalaycı'dan Kurban Bayramı mesajı

 

 

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

 

Meclis Başkanı Kalaycı’nın mesajında şu ifadeler yer aldı:

 

“Kurban Bayramı’nın manevi huzuru ve sevinci hepimizin üzerine olsun. Bu mübarek günlerde, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşamak ve yaşatmak dileğiyle, bayramımızı kutluyorum.

Bu özel günlerde, sevdiklerimizle bir araya gelerek, bayramın getirdiği manevi atmosferde, ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın, kalplerimizi sevgiyle doldurmanın önemini bir kez daha hatırlıyor, kardeşlik duygularını güçlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bartın’ımızın güzellikleri içinde, dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da kuvvetlendiriyoruz.

Kurban Bayramı’nın, barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyor, bu bayramın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Küskünlüklerin sona erdiği, gönüllerin bir olduğu, sevgi ve muhabbetin arttığı bir bayram diliyoruz.

Bayram nedeniyle artacak hareketliliğin bayramımızı yas gününe çevirmemesi için trafik kurallarına ve alınan tedbirlere azami dikkat etmemiz gerektiğini, bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Bartınlılarımızın ve bayramda şehrimizde bulunan misafirimizin, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, bayramın huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” (Haber Merkezi)