Mahalle sakinleriyle toplantılar devam ediyor

Bartın Valisi Sinan Güner, şehir merkezindeki mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Vali Güner, farklı zamanlarda Millet Konağında Gürgenpınarı, Çaydüzü, Karaköy, Orduyeri, Okulak ve Kemerköprü sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinleriyle toplantılar devam ediyor

Bartın Valisi Sinan Güner, şehir merkezindeki mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Vali Güner, farklı zamanlarda Millet Konağında Gürgenpınarı, Çaydüzü, Karaköy, Orduyeri, Okulak ve Kemerköprü sakinleriyle bir araya geldi.  Vali Güner, Millet Konağında Gürgenpınarı Mahallesi Muhtarı, İhtiyar Heyeti Üyesi, Okul Müdürü, cami imam hatibi ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ile İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşçı hazır bulunduğu programda Gürgenpınarı Mahallesi Muhtarı Hasan TÜRKER ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinleyen Vali Güner, sorun ve taleplere çözüm üretmek için çaba sarf ettiklerini ve devletin tüm birimleriyle vatandaşın yanında olduğunu ifade etti.

Çaydüzü Mahallesi sakinlerini dinledi

Sinan Güner, Çaydüzü Mahallesi Muhtarı, İhtiyar Heyeti Üyeleri, Okul Müdürü, cami imam hatibi ve mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.   Programda İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ile İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşçı hazır bulundu. Çaydüzü Mahallesi Muhtarı Ruhi Kalafat ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinleyen Vali Güner, iletilen taleplerin imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Karaköy Mahallesi Sakinlerini dinledi

Vali Güner, Karaköy Mahallesi Muhtarı, İhtiyar Heyeti Üyesi, Okul Müdürü, cami imam hatibi ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  Programda İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ile İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşçı hazır bulundu. Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin’den ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinleyen Vali Güner, yapılan bu toplantılarla mahallede yaşayan vatandaşların istek ve taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını ve kaliteli hizmetin vatandaşa ulaştırılması için ortak akıl ürettiklerini ifade ederek, dile getirilen konuların çözümü noktasında ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları vereceğini söyledi.

Orduyeri Mahallesi sakinleriyle toplantı

Sinan Güner, Orduyeri Mahallesi Muhtarı, İhtiyar Heyeti Üyeleri, Okul Müdürü, cami imam hatibi ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ile İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşçı hazır bulunduğu programda Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam’dan ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinleyen Vali Güner, “Bu buluşmalarda sizlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak sorunlarınızı sizlerin ağzından dinliyoruz. Bu toplantılar devletimiz ile milletimizin de bir anlamda kaynaşması yönünden önemlidir. Dile getirdiğiniz sorun ve talepleriniz ilgili birimlerimizce değerlendirilecektir.” dedi.

Okulak Mahallesi sakinlerini dinledi

Güner, Okulak Mahallesi Muhtarı, İhtiyar Heyeti Üyesi ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  Programda İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ile İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşçı hazır bulundu.  Okulak Mahallesi Muhtarı Turgut Altınçubuk’tan ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinleyen Vali Güner, Valilik olarak ilgili kurumlarla iş birliği halinde, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitelerini yükseltecek çalışmalar içerisinde olunacağını belirterek ilgili kurum müdürlerine vatandaşların sorunlarının titizlikle takip edilerek taleplerinin karşılanması konusunda talimat verdi.

Kemerköprü Mahallesiyle toplantı

Güner, Kemerköprü Mahallesi Muhtarı, İhtiyar Heyeti Üyeleri, Okul Müdürleri, cami imam hatipleri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  Millet Konağında gerçekleşen programda İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ ile İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşçı hazır bulundu.  Vali Güner, Kemerköprü Mahallesi Muhtarı Burhan Karayel’den ve mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinleyerek sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilebilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Ayrıca okullarımızın giriş ve çıkışlarında yaşanan trafik sorunları ile ilgili ilave güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Halk Günü toplantıları devam ediyor

Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen halk günü toplantısı da Sinan Güner başkanlığında yapıldı.Valilik Kaymakam Hüsnü Bey Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısında Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ hazır bulundu. Vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyerek, kanun, yönetmelik ve yasal yükümlülükler içerisinde belirtilen sorunların araştırılarak çözümü konusunda ilgili kurum amirlerine talimatlar veren Vali Güner, bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini ifade etti.

Dursun ve Çetin’den Güner’e ziyaret

Sinan aynı zamanda Güner İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin’i makamında kabul etti. Özel İdarelerin ortaya koyduğu performansın İlin kalkınması ve gelişime önemli katkılar sunacağını kaydeden Vali Güner, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve çalışma arkadaşlarına yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Yatırım ve Çalışma Programı değerlendirildi

Valilik 15 Temmuz Toplantı Salonunda Vali Sinan Güner Başkanlığında yapılan toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi birim müdürleri katıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin tarafından İlimizde yaşanan sel afeti sonrasında yapılan çalışmalar ve 2021 yılı çalışma ve yatırım programları ile ilgili sunum yapıldı. Ardından toplantıda İl Özel İdaresi 2021 yılı yatırım programları, sel afet programındaki alt yapı ve üst yapı çalışmaları hakkındaki fiziki ve maddi gerçekleşmeler ile 2022 yılı programı hazırlama esasları görüşüldü.