Kulüpler arası basketbol maçları başlıyor

Maçlar bugün

Kulüpler arası basketbol maçları başlıyor

Muhammet Civan                                                                                                            

Basketbol Federasyonu ve Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürlüğü tarafından Organize edilen 2016-2017 sezonu U-16 Yaş Kız ve Erkek Basketbol Ligi maçlarının fikstürü belirlendi.

Basketbol Federasyonu ve Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürlüğü tarafından Organize edilen 2016-2017 sezonu U-16 Yaş Kız ve Erkek Basketbol Ligi maçlarının fikstürü belirlendi. 4 Takımın mücadele edeceği U-16 Yaş Basketbol Ligi bugün oynanacak maçlarla start alacak.  Turnuvada ilk sırayı alacak Erkek ve Kız takımlarımız Bartın'ı Türkiye  Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanacak. Bartın Kulüpler arası U-16 Kız ve Erkek Basketbol Maçları Fatih İlköğretim Okulu Kapalı salonunda yapılacak.

“YENİ SEZON TÜM BASKETBOL CAMİASINA HAYIRLI OLSUN”

Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Aydın Kükner konuyla ilgili olarak “ Geçtiğimiz yıl Gençlik Hizmetleri İl spor Müdürlüğümüz ve basketbol camiası olarak geçen sezon güzel işler yaptık. Birçok organizasyonu Bartın’da ilk kez ve başarıyla gerçekleştirdik. Bu  sezonunda aynı güzellikte ve herkesi tatmin edecek  bir lig olmasını diliyorum. Yeni sezon tüm basketbol camiasına hayırlı olsun. Herkesi maçları izlemeye davet ediyorum” dedi.

2016-2017 sezonunun bugünkü  programı şöyle:

10:00 Bartın Üniversitesi-Kumluca Esnaf Spor Kulübü

11:30 - Bartın Üniversitesi- Bartın Belediyesi

 13:00 Kumluca Esnaf Spor Kulübü - Bartın Üniversitesi                                                                                 

14:30 Bartın Belediyesi- Bartın Belediyesi