'Kozcağız, Filyos'un lojistik geçiş güzergahı olacak'

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Filyos Projesiyle birlikte Kozcağız'ın lojistik taşımacılıkta geçiş güzergahı ve kavşak haline geleceğini söyledi.

'Kozcağız, Filyos'un lojistik geçiş güzergahı olacak'

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Filyos Projesinin hayata geçmesiyle Kozcağız’ın geleceğinin çok parlak olacağını ifade ederek projeyle Kozcağız’ın lojistik taşımacılıkta geçiş güzergahı ve kavşak haline geleceğini söyledi. Çaycuma, Perşembe üzerinden Kurtköy OSB'ye ulaşım çok daha kolay olacağını dile getiren Başkan Karaman “Kozcağız olarak, Filyos Vadisi Projesi ile birlikte lojistik taşımacılıkta geçiş güzergahı ve kavşak haline geleceğiz. Çaycuma, Perşembe üzerinden Kurtköy OSB'ye ulaşım çok daha kolay olacak. Bartın terminali ile şehir merkezimiz arasındaki faaliyet olanakları gelişerek yeni arsa alanları oluşmuş olacak. asankadı, Kumluca yollarının tamamlanması ile birlikte Karabük bağlantımız da alternatif güzergah olacak. Her yönüyle gelişen Kozcağız'ımızın geleceği parlak inşallah” dedi.

500 ton kapasiteli su deposu tamamlandı

Kozcağız Belediyesi olarak beldeye yaptıkları 500 tonluk su deposunu da tamamladıklarını belirten Karaman,  “500 ton kapasiteli modern su depomuzun yapımını tamamladık. Mevcut depomuz ile birlikte 1000 metreküplük depolama hacmine ulaştık. Olağanüstü enerji kaybına karşı jeneratörüz ile birlikte inşallah su sıkıntısı yaşamamış olacağız” şeklinde konuştu.

“Modern çöp kamyonumuzu teslim aldık”

Aynı zamanda Belediye araç filosunu da güçlendirmeye devam ettiklerini dile getiren Mustafa Karaman “Piyasa değeri 1 Milyon TL'yi aşan Mercedes marka geniş hacimli modern çöp kamyonumuzu teslim aldık. Tamamı hibe ile karşılanan aracımızın kazandırılmasında talimatı bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ve desteklerinden dolayı TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç'a, tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.