Köypark Belediye atölyelerinde şekilleniyor

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Marangoz Atölyesi, Bartın halkına daha iyi hizmet etmek, belediyede tasarrufu sağlamak ve sağlıklı bir kent hayatı için çalışıyor.

Köypark Belediye atölyelerinde şekilleniyor

 Bartın Sanayi Sitesi’nde Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Teknik Atölyeleri Hizmet binasında yer alan Marangoz Atölyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında son olarak da KöyPark Projesi kapsamında kullanılacak olan beton duvar üstü korkuluk, merdiven korkulukları, hobi bahçelerinin kulübeleri, güvenlik kulübesi, pergole, kamelya masaları, piknik masaları, oturma bankları, idari bina ve kanatlı hayvan kümeslerinin üretimi yapılıyor.

“Kentin Ruhunu Değiştirecek Ürünlere İmza Atıyorlar”

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Atölyemizde her türlü kent mobilyası üretiminin yanı sıra, tadilat işlemlerini de gerçekleştiriyoruz. Tecrübeli ve işinde uzman personelin görev aldığı marangoz atölyemizde kent mobilyaları düşük bir bütçeyle yapılıyor ve bu sayede Belediyemiz dışarıdan hizmet almadan ve ekstra bütçe ayırmadan kendi mobilyasını kendisi üretiyor. Üretimden montajına kadar personelimiz tarafından titizlikle üretilen malzemeler, ihtiyaç duyulan noktalara yerleştiriliyor. Muhtarlık binaları, mescitler, belediye park ve bahçelerinde kullanılan çitler, Belediye Hizmet binalarının mutfak dolapları ve mobilyaları, banklar, kamelyalar, büfeler, köprü küpeşteleri, çatı bakım ve onarımları, trafo, su deposu ve terfi istasyonlarının dış cephe kaplamaları, duvar kaplamaları, ahşap köprü, piknik masaları, ahşap danışma büroları, sundurma, dekoratif saksı, çiçeklik, tabut ve projelerde kullanılan tarihi ahşap araç ve ekipmanlara kadar akla gelebilecek her türlü kent mobilyasını bu atölyede imal eden ustalarımız, özverili bir şekilde kentin ruhunu değiştirecek ürünlere imza atıyorlar” dedi.

“Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Dilerim”

Akın; “Bu kapsamda da Hürriyet Mahallesinde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait olan 113 bin metrekare alanda başlattığımız KÖYPARK projemizde kullanacağımız tasarımlarımızın üretimini de bu atölyemizde üretiyoruz. 2009 yılından itibaren Yalı Sevgi Parkı, Belediye Bahçesinin düzenlemesi, Gazhane Kültür Parkı projesi, Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı, Karaçay Piknik Alanı, Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Ali Baysal Parkı, Çağlayan Piknik Alanı ve VefaPark projelerini yaptık. Şimdi de Hürriyet Mahallesi’nde önemli bir park alanını hayata geçireceğiz. Belediyemize ait 113 bin metrekare alanda yapım çalışmalarına başladığımız KöyPark projemiz de şehrimiz için büyük bir kazanç olacaktır. Çok sayıda donatıyı içerecek olan bu projenin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Üretken belediyecilik anlayışımızla bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.