Korkmaz ailesi için veda yemeği

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ve eşi Nilgün Korkmaz için Bartın Valiliğince veda gecesi düzenlendi.

Korkmaz ailesi için veda yemeği

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ve eşi Nilgün Korkmaz için Bartın Valiliğince veda gecesi düzenlendi. Veda gecesine Bartın Valisi Nurtaç Arslan başta olmak üzere, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Uğur Karakaya, Vali Yardımcı Miraç Akbulut, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Amasra Kaymakamı Kadir Perçi de eşleriyle birlikte katıldı.  Veda yemeğinde Vali Arslan, 2 yıldır Bartın’da göre yapan Müdür Korkmaz’a yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı  teşekkür etti.

Fırıncıoğlu: “Hizmetleri için teşekkür ediyorum”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu da  “Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Şakir Engin Korkmaz için Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan önderliğinde düzenlenen programa katıldım. Emniyet Müdürümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” sözleriyle Korkmaz ailesine veda etti.