Komisyonlardan gelen raporlar kabul edildi

Bartın İl Genel Meclisi'nin Ağustos ayı mesaisi geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ilk oturumla başladı. İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı başkanlığında toplanan olan Meclis Üyeleri, gündemlerinde bulunan Merkez İlçe Şarköy Köyü Boru Alımı Projesinin 2024 Mali Yılı Ek Çalışma ve Yatırım Programına alınması ile ilgili Komisyon Raporu, Küçükkızılkum Köyü İmar Planları ile ilgili Komisyon Raporu'nu görüştü.

Komisyonlardan gelen raporlar kabul edildi

İl Genel Meclisi, Ağustos ayı mesaisine başladı

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın İl Genel Meclisi, Ağustos ayı toplantılarına başladı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen il birleşimde Meclis Başkanı Turhan Kalaycı başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi Üyeleri, Ağustos ayı mesaisine başlarken İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya ile birim müdürleri de toplantıya katıldı.

İl Genel Meclisi, gündemde yer alan 9 dosya ile toplantıya başlarken ilk birleşimde Merkez İlçe Şarköy Köyü Boru Alımı Projesinin 2024 Mali Yılı Ek Çalışma ve Yatırım Programına alınması ile ilgili Komisyon Raporu, Küçükkızılkum Köyü İmar Planları ile ilgili Komisyon Raporu görüşüldü.

Meclis gündeminde genel görüşmeye açılan komisyon raporları Meclis’in oybirliğiyle kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, alınan kararların Bartın’a hayırlı olmasını diledi.

Meclis, önümüzdeki birleşimlerinde Ahatlar Köyü İmar Planları ile ilgili Komisyon Raporu, İçme Suyu tesisleri su ücret tarifelerinin belirlenmesi konulu Meclis Önergesi ile ilgili Komisyon Raporu, Bartın Valisi’ne Yetki Verilmesi ile ilgili dosya (KÖYDES), Teminat Mektubu İzin Talebi ve Yetki Verilmesi ile ilgili dosya, 2025-2029 Mali Yıllarını Kapsayan 5 Yıllık Stratejik Planının Güncellenmesi ile ilgili dosya, Ahmetler İlkokulu Ek Bina yapım işi için 2024 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programında yer alan projenin iptal edilerek revize edilmesi ile ilgili dosya, Kaman Köyünün, Akçamescir-Mekeçler-Kurtköy Grup yolu sıcak asfaltla revizesi/Yukarısal ve Çanakçılar Köylerinin, Karşıyaka Köyü 1. Kat Sathi Kaplama Revizesi ile ilgili 2024 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programında yer alan projenin iptal edilerek revize edilmesi ile ilgili dosyalarını görüşecek.