Kaymakçı, başkanlığa adaylığını açıkladı

Bartın Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Şubat ayında yapacağı olağan genel kurul öncesi Bartın'da yıllardan beri esnaflık yapan Terzi Hulusi Kaymakçı başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Kaymakçı, başkanlığa adaylığını açıkladı


Bartın Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Şubat ayında Olağan Genel Kurul seçimine gidiyor.  Genel Kurul öncesi , 2018 yılından beri Oda’da Başkan Yardımcısı olarak görev alan Hulusi Kaymakçı başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Kaymakçı yaptığı açıklama da Bartın’da yıllardır terzi olarak esnaflık yaptığını ifade ederek 2009 yılından beri de Oda Yönetim Kurulunda yer aldığını söyledi. Kaymakçı ayrıca şu anki mevcut yönetimde ise başkan vekili olarak görev yaptığını dile getirdi. Oda üyesi esnaflarla her zaman beraber olduğunu söyleyen Kaymakçı, başkan adaylığı sürecinde de her zaman gerçekleştirdiği ziyaretlerinde daha da hız verdiğini belirtti. Kaymakçı oda üyesi esnafları ziyaret ederek Şubat ayında gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul Başkanlık  seçiminde esnafların oylarına ve desteğine talip olduğunu söyledi. 
Hulusi Kaymakçı kimdir
Hulusi Kaymakçı  1965 Bartın doğumlu. 1992 yılından bu güne Terzi olarak ticaret hayatına devam etmekte. Evli 1 çocuk babası. Bartın Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim Kurulu Üyesi 2018 yılından bu yana Başkan Yardımcısı  aynı zamanda Bartın Valiliği Tüketici Hakem Heyeti Bilirkişi  

Kaymakçı, başkanlığa adaylığını açıkladı
Kaymakçı, başkanlığa adaylığını açıkladı