Kaymakam Vekili, Kurucaşile'ye veda etti

Kurucaşile Kaymakamlığı'ndan Adana Karaisalı Kaymakamlığı'na görevlendirilen Kaymakam Eda Sel, 'Kurucaşile'de görev yapma şerefine eriştiğim için kendimi çok şanslı ve bahtiyar hissettiğimi belirtmek isterim. Bu süre zarfında Kurucaşile ve sizlerle kurmuş olduğum bağın, baki kalacağını hissediyor ve ümit ediyorum. Tüm kamu görevlisi arkadaşlarım ve saygıdeğer vatandaşlarımızla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adalet ve hakkaniyetten taviz vermeden sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi bu kıymetli ilçemizde yerine getirmeye gayret ettik.' diyerek ilçe halkına veda etti.

Kaymakam Vekili, Kurucaşile'ye veda etti

 

“Kurmuş olduğum bağın, baki kalacağını hissediyor ve ümit ediyorum”

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

30 Nisan 2024 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Kurucaşile Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Eda Sel, Adana Karaisalı’ya Kaymakam olarak atandı.

Depremden etkilenen Kahramanmaraş’ın Göksun ve Onikişubat ilçeleri ile Hatay’ın Antakya ilçesindeki görevlerinin ardından 6 Mayıs 2024 tarihinde Kurucaşile’dek görevine başlayan Sel, İçişleri Bakanlığı onayı ile bu kez Adana Karaisalı Kaymakamlığına görevlendirildi.

Adana Karaisalı Kaymakamlığına görevlendirilmesinden dolayı Bartın’dan ayrılacak olan Kurucaşile Kaymakam Vekili Eda Sel, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’a veda ziyaretinde bulundu.

İlimizde görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Vekili Sel’e teşekkür eden Vali Arslan, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

“Gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık”

Kurucaşile’ye yayımladığı mesajla veda eden Sel, görev yaptığı 2,5 aylık kısa sürede tüm kamu görevlileri ve vatandaşlarla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adalet ve hakkaniyetten taviz vermeden hizmet etmeye çalıştığını belirtirken gönlünün ve kapısının Kurucaşile halkına sonuna kadar açık olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“6 Mayıs 2024 tarihinde başladığım ve o tarihten itibaren geçen yaklaşık iki buçuk aylık süreçte görev yapmaktan onur duyduğum Kurucaşile Kaymakamlığı görevimden Adana Karaisalı Kaymakamlığı’na görevlendirilmem nedeniyle ayrılıyor ve siz değerli hemşehrilerime veda ediyorum.

 Kurucaşile’de görev yapma şerefine eriştiğim için kendimi çok şanslı ve bahtiyar hissettiğimi belirtmek isterim. Bu süre zarfında Kurucaşile ve sizlerle kurmuş olduğum bağın, baki kalacağını hissediyor ve ümit ediyorum. Tüm kamu görevlisi arkadaşlarım ve saygıdeğer vatandaşlarımızla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adalet ve hakkaniyetten taviz vermeden; sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi bu kıymetli ilçemizde yerine getirmeye gayret ettik.

Kurucaşile’den ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Görev yapmış olduğum süre içerisinde başta desteğini her an üzerimden eksik etmeyen Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan olmak üzere, ilçemizde görev yapmakta olan tüm kamu görevlisi dostlarıma, muhtarlarıma, siyasi parti temsilcilerine, il genel meclisi üyelerine, esnaf ve zanaatkarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum.”