Karaçay araç yolu sıcak asflat ile düzenlendi

Bartın Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, hafta sonunu yoğun bir şekilde geçirdi. Fırıncıoğlu, 'Sel afeti sonrası hasar gören  Karaçay  piknik alanında hasar ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmiştik hafta sonuda . Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında hasar gören araç yolu sıcak asfalt ile düzenlendi'dedi.

Karaçay araç yolu sıcak asflat ile düzenlendi

 

Ekiplerden konaklama belgesi ve ruhsat denetimi

Kamu düzenini ve güvenliğini korumak amacıyla çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri turizm işletmelerinde denetimler gerçekleştirdi.

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri turizm işletmelerinde konaklama belgesi ve ruhsat denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, konaklama işletmelerinin mevcut turizm belgeleri incelendi. 

Başkan Fırıncıoğlu, Demir ve yönetimini tebrik etti

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı 10. Olağan Kongresine katıldı.

Bartın Belediyesi Cep Sineması’nda gerçekleşen kongrede mevcut başkan Murat Demir ve Yönetimi yeniden göreve seçildi.

Kongre ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığımızın 10. Olağan Kongresine Katıldım. Yeniden İlçe Başkanı Seçilen Murat Demir ve Yönetimine hayırlı olsun diyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin” dedi.

 

Piknik alanının yolları sıcak asflat ile düzenlendi

 

İlimizde yaşanan sel afetinde hasar gören Karaçay Piknik Alanında bakım onarım çalışmaları yapıldı.

İlimizde yaşanan sel afetinde Karaçay Piknik Alanı’nda büyük hasar görmüştü. Daha önce piknik alanı içerisinde bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi ekipleri hasar gören piknik alanı giriş yolunda da çalışma gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında hasar gören araç yolu sıcak asfalt ile düzenlendi.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “ Bir süre önce şehrimizde yaşanan sel afetinden belediyemize ait birçok işletme hasar görmüştü.  Bu alanlarımızdan bir tanesinde yaz aylarında birçok vatandaşımıza ev sahipliği yapan Karaçay Piknik Alanımızdı. Selin ardından piknik alanımızın içerinde çocuk oyun alanları, spor alanları ve piknik alanları ve yürüyüş yollarında bakım onarım çalışmaları gerçekleştirilmiştik. Son olarak ta piknik alanımızın giriş yolu ve çevresindeki yolda sıcak asfalt ile düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz bu çalışma ile piknik alanımızda hiçbir aksaklık kalmadı” dedi.

Kurdeleyi başkan Fırıncıoğlu kesti

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belinta Bay Bayan Çanta ve Aksesuar adlı işyerinin açılış törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Köyortası Mahallesi İskele Caddesinde ticaret hayatına başlayan Tarık Saklı’ya ait Belinta Bay Bayan Çanta ve Aksesuar adlı işyerinin açılış törenine katıldı. Başkan Fırıncıoğlu,tören öncesinde işletme sahibi Tarık Saklı’yı tebrik ederek üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti.

        Katıldığı açılış töreni ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “ Tarık Saklı’ya ait işletmenin açılış törenine katılarak Saklı ailesinin mutluluklarına ortak olduk. İşletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını, bol kazançlar getirmesini dilerim” dedi.

Önlemler alınıyor

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşler Müdürlüğü ekipleri mahallelerimizde ileride yaşanabilecek sorunları kalıcı şekilde çözmek üzere yağmur suyu ızgaralarında son teknolojiyle donatılmış güçlü bir vakum kapasitesi olan kanal açma aracıyla temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşanabilecek su baskınlarına karşı önlemler almaya devam ediyor. Ekipler son olarak kent merkezindeki üzere yağmur suyu ızgaralarında kanal açma aracıyla temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Alt yapı çalışmalarımızı vatandaşlarımızın tekrar tekrar sıkıntı yaşamasını önlemek için büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz. Eski ve hasarlı yapıları kaliteli ve dayanıklı malzemelerle değiştirirken yeni hatlarımızın tamamını uzun ömürlü ve ileride doğabilecek yeni ihtiyaçları karşılayacak şekilde yapıyoruz. Ayrıca mevcut altyapı kanallarımızda da sorun yaşamamak adına periyodik aralıklarla temizliyoruz. Son olarak ta son teknolojiyle donatılmış güçlü bir vakum kapasitesi olan kanal açma aracıyla mahallelerimizde temizlik çalışması gerçekleştirdik” dedi.