Kara tren gelin arabası oldu

Muhtar tarafından köye alınan ve turizm amaçlı kullanılan araç herkesin ilgi odağı oldu.

Kara tren gelin arabası oldu

Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde muhtarın aldığı kara tren görünümlü traktör düğünde gelin arabası oldu.
Kurucaşile ilçesine bağlı Meydan köyü muhtarı Sefer Demir’in köyde turizm amaçlı kullanılmak üzere aldığı kara tren görünümlü traktör düğünde gelin arabası oldu. Meydan köyünde evlenen Bahri Özalp (39) ve Selda Ural (35) çiftinin nikah törenleri için kara tren gelin aracı olarak süslendi. Bayrakla ve tüllerle süslenen kara tren görünümlü traktör nikah törenine katılan davetlilerin de büyük ilgisini çekti. Aracı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, bir yandan da bol bol fotoğraf çekti.
Damat Bahri Özalp, “Acısıyla tatlısıyla kırk yıllık bekarlık hayatım yarın sona eriyor ve kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki anlatılamaz. Allah bu duyguyu her kuluna yaşatır inşallah” diyerek duygularını dile getirdi.
Direksiyon başına geçen Muhtar Sefer Demir, kara tren ile gelin ve damadı nikah töreninin gerçekleşeceği alana kadar sirenleri çalarak götürdü. Davetliler de kendi motosikletleri ve araçlarıyla konvoya katılarak kara trene eşlik etti.
Muhtar Demir köyüne kara tren kazandırdı
Muhtar Sefer Demir tarafından köye kazandırılan ve hizmete sunulan araca İki üç tane vagon takılarak köye gelen vatandaşları Gölderesi şelalesi, deniz kenarlarına ve piknik alanlarına götürmek için turizm amaçlı kullanılacak.

Kara tren gelin arabası oldu
Kara tren gelin arabası oldu
Kara tren gelin arabası oldu
Kara tren gelin arabası oldu