Kalaycı, Kurban Bayramını kutladı

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, yayımladığı mesajla Kurban Bayramını kutladı. Başkan Kalaycı, mesajında, bayramların milletçe kardeşlik duygularının arttığı, birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu söyledi.

Kalaycı, Kurban Bayramını kutladı

1,5 yıllık yeni tip koronavirüs sürecinde dini vecibelerimiz arasında yer alan bayramların da kısıtlı kutlanmak zorunda kalındığını da dile getiren Başkan Kalaycı, bu bayramda da tedbirlere uyarak sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edilmesini istedi.

“Bütünlüğümüz örnek teşkil etsin”

Dini bayramların İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlar olduğunu da dile getiren Kalaycı, “Köklerimizde yer alan İslam’ın eşsiz güzelliği ile birleşen insani duygularımızı bu bayramda coşkulu şekilde yaşayalım. Sevginin, kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı bu anlamlı günlerde dargınlık ve küskünlüklere de son verelim. Sevgi, saygı ve hoşgörülü bir şekilde bu bayramı idrak edelim. Bizi güçlü kılan birbirimize olan bağlılığımız, sarsılmaz bütünlüğümüz bu bayramda da örnek teşkil etsin. Bu eşsiz güzellikleri sürekli hale getirip gücümüze güç katalım.

“Ülkemiz büyümeye devam edecek”

İnanıyorum ki neşe ve sevinç kaynağı olan bayramdan hemen önce başlayan normalleşme süreci bayramdan sonra da devam edecek ve ülkemiz kaldığı yerden istikrar ve güven ortamında gelişmesini sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Yine gerek milletimizin huzur ve selameti için vatan topraklarında, gerekse bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı korumak için yurt dışında, koronavirüs sürecinde de tedbirlerin uygulanmasında fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin, yine koronavirüs sürecinde büyük özveri ile çalışan sağlık personellerimizin, şehit aileleri ile gazilerimizin ve çok değerli hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyor, bu güzel bayram coşkusunun bütün gönülleri şenlendirmesini temenni ediyorum."