Kalaycı İl Başkanları Çalışma Kampına katıldı

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kızılcahamam'da Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın düzenlediği İl Başkanları Çalışma Kampına katıldı. Kampta AK Parti'yi 2023 seçimlerine götürecek yol haritası şekillenecek.

Kalaycı İl Başkanları Çalışma Kampına katıldı

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, koronavirüs nedeniyle geçen yıl gerçekleştirilemeyen İl Başkanları çalışma ve istişare kampını 20 21 ve 22 Haziran da gerçekleştiriliyor. AK Parti

Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları ile il koordinatörlerinin katılımıyla Kızılcahamam’da üç gün süren kampta, AK Partiyi 2023 seçimlerine götürecek yeni yol haritası şekillendirilecek.

“2023 vizyonu ve hedeflerine ulaşmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz”

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın Kızılcahamam’da düzenlediği İl Başkanları Çalışma Kampı’na katılan İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2023 vizyonu ve hedeflerine ulaşmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

“Bartın’da AK Parti olarak sahada çalışacağız”

İl Başkanı Turhan Kalycı Kızılcahamam’da düzenlenen İl Başkanları Çalışma Kampı’nı değerlendirdi. İl Başkanı Kalaycı, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca düzenlenen İl Başkanları Çalışma kampı için Kızılcahamam'dayız.  Yapacak olduğumuz çalışmaların plan ve programını netleştirip bölgemize fayda sağlayabilecek projelerin geliştirilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bartın’da AK Parti olarak hem sahada çalışacağız hem de şehrimizi ileriye taşıyacak projeleri yakinen takip edip bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları, il koordinatörleri ve 81 İl Başkanlarının katıldığı kamp, 22 Haziran da sona erecek.