Kalaycı'dan Hergün'e 12. Yıl ziyareti

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Tanıtım ve Medya Başkanı Ayhan Tepe ve Mali İşler Başkanı Sercan Ayhan Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın ve gazete ekibini ziyaret ederek Hergün Gazetesi'nin 12. Yılını kutladı.

Kalaycı'dan Hergün'e 12. Yıl ziyareti

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Tanıtım ve Medya Başkanı Ayhan  Tepe ve Mali İşler Başkanı Sercan Ayhan,  Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın ve gazete ekibini ziyaret ederek Hergün Gazetesi’nin 12. Yılını kutladı.   Ziyarette Hergün Gazetesi’nin 2009 yılından bu yana yayın hayatını başarıyla sürdüren önemli bir yerel gazete olduğunu ifade eden Kalaycı, “Bartın Hergün Gazetesi, Bartın'da 7 Ekim 2009 yıldan bu yana yayın hayatını başarıyla sürdüren önemli bir yerel gazetemizdir. Yerel basın, yayın hayatını sürdürdüğü yörenin sesidir. Kamuoyunun yerelde neler olup bittiğini öğrenebilmesi, halkın doğru bilgilendirilmesi açısından yerel gazeteler çok önemli bir görev ifa etmektedirler.  Bartın Hergün Gazetesi de bu görevi uzun yıllardır sürdürerek, başarılı bir yerel yayıncılığa imza atmaktadır, başarılarından dolayı Bartın Hergün Gazetesi'nin kurucusundan, bu günkü çalışanlarına kadar herkesi kutluyorum. Bartın Hergün Gazetesi'nin 12. Kuruluş Yıldönümünü tebrik ediyorum. Gazetenin tüm çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

Tepe: “Yayın hayatınızın daha uzun yıllar devam etmesini diliyoruz”

Tanıtım ve Medya Başkanı Ayhan  Tepe ise ziyarette “Bartın'da basının doğru ve hızlı haberciliğinin ilkeli yayıncılığının en önemli unsurlarından biri olan gazetenizin objektif, tarafsız ve kişi haklarına saygılı yayınlarının daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz. Bu vesileyle 12  yıl önce yayın hayatına başlayan Hergün Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Sizin nezdinizde gazete tüm çalışanlarınıza başarılarla dolu nice yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çınçın: “Halkımızın desteğiyle yayın hayatımızı devam ettiriyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihal Çınçın ise “Öncelikle bu nazik ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bizim için önemli olan bu günde bizleri unutmamamız bizi çok mutlu etti. 12   yıldır halkımızın ve siz değerli yöneticilerimizin destekleriyle elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Gerçekten gazetecilik zor bir meslek ve oldukça da meşakkatli bir meslek. Biz ilkeli, tarafsız, objektif ve doğru habercilik anlayışımızdan sapmadan bu mesleği icra etmeye ve yayın hayatımızı bu ilkeler doğrultusunda devam ettirmeye çalışıyoruz. Umarım sizlerin ve değerleri halkımızın destekleriyle daha nice yıllar ilimize ve bölgemize hizmet  vermeye devam ederiz” şeklinde konuştu.