Kalaycı 'AK Parti gençlerin yanındadır'

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Başkanı Murat Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ile birlikte gençlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kalaycı 'AK Parti gençlerin yanındadır'

İskele Caddesi’nde bulunan Yemen Kahvesi’nde gerçekleşen buluşmada, gençlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Kalaycı, gençlerin ülke geleceğinin teminatı ve umudu olduğunu söyledi.  AK Parti olarak gençlere büyük değer verdiklerini de dile getiren Kalaycı, “AK Parti iktidarı olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gençlerimizin daha iyi şartlarda yetişebilmesi için önemli yatırımlar yaptık. Bartın’da da Ömertepesi Spor Kompleksi, futbol sahaları, ilçe, belde ve köylerimize yaptığımız spor yatırımları ile gençlerimizin güzel vakit geçirebilecekleri, sağlıklı bir şekilde yaşayabilecekleri alanları kazandırdık. Bunun yanında gençlerimizin eğitimine de büyük önem veriyoruz. Amacımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hem sağlıklı hem de iyi eğitimli olmalarıdır. Bunun için gerekse ilk ve orta öğretimdeki derslik sayılarını artırarak, gerekse de üniversite sayısını artırarak iyi bir eğitim almalarının önünü açtık. Gençlerimiz, ülkemizin gelecekteki yöneticileri. Onlar bizden aldıkları bayrağı daha iyi noktalara götüreceklerdir. AK Parti iktidarı olarak gençlerimize olan inancımız tamdır. Onlar gelecekte görev aldıklarında ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacaklardır. Bizlerde onların daha iyi bir gelecekte yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. AK Parti gençlerin yanındadır ve olmaya da devam edecektir. Bu yatırımlarımızın ilimize kazandırılmasında büyük emekleri olan Sayın Valimiz Sinan Güner’e, Sayın Milletvekilimiz Av. Yılmaz Tunç’a ve kurum amirlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Gençleri spor yapmaya da davet eden Kalaycı, “Bunun için başlattığımız projeler yoğun şekilde devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi. Ömertepesi’nde bulunan kapalı yüzme havuzunda ücretsiz şekilde devam ediyor. Gençlerimiz ücretsiz bir şekilde bu projelerden yararlanabilir. Bartın’da binlerce gencimiz de bu hizmetlerden faydalandı. Bütün gençlerimizi yapılan projelerden ve eğitimlerden faydalanmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.