Kadın girişimciler, 'İşimiz Temiz' için sahada

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sayın Mine Fırıncıoğlu TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET iş birliği ile hayata geçirilen 'İşimiz Temiz Projesi' kapsamında Antalya Regnum Carya Hotel'de gerçekleştirilen 81 ilde yaygınlaştırma ve proje bilgilendirme toplantısına yönetim kurulu adına katılım sağladı.

Kadın girişimciler, 'İşimiz Temiz' için sahada

Yiyecek, içecek, konaklama ve ulaşım sektörlerinde hizmet veren mikro işletme sahibi ve çalışanlarının temizlik ve hijyen programları aracılığı ile bilgi ve farkındalık düzeylerinin arttırılması ve böylece işletmelerin daha güvenli ve hijyenik olması hedeflenen İşimiz Temiz Projesi, 81 ilde hayata geçiriliyor.

Organizasyona; TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Nurten Öztürk, MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Cengiz Mete ve 81 il başkanı ile milli eğitim camiasının temsilcileri katıldı.

Bartın TSO KGK Başkanı Sayın Mine Fırıncıoğlu; “Bartın’da hizmet gösteren yiyecek içecek, konaklama ve ulaşım sektöründeki firmalarımız için, projesinin uygulanmasına yönelik destek faaliyetlerimizi ivedi hayata geçireceğiz. Temizlik ve hijyen konusundaki farkındalığı arttırarak, sağlıklı bir  geleceğe katkı sağlamak, kurulumuzun sosyal bir görevleri arasında daima yer alacak.” ifadelerini kullandı.