İYİ Parti Ulus İlçe Kongresi yapıldı

İYİ Parti'de Büyük Kurultay öncesi il ve ilçe teşkilatları kongre süreçleri devam ediyor. Bu kapsamda İYİ Parti Ulus İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongredeki seçimlerde ise Yusuf Yıldırım İYİ Parti Ulus İlçe Başkanı seçildi.

İYİ Parti Ulus İlçe Kongresi yapıldı

İYİ Parti, kurultay çalışmalarının ilk ayağı olan mahalle delegeleri seçimlerini 29-30 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirmişti. Mahalle delege seçimlerini tamamlayan parti, bu sürecin hemen ardından ilçe kongrelerine start verdi. Kurucaşile teşkilatının ardından Ulus İlçe Kongresi de yapıldı. İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu’nun da katıldığı kongrede 38 oyla Yusuf Yıldırım İYİ Parti Ulus İlçe Başkanlığına seçildi. İYİ Parti’nin, Ulus bölgesinde artık daha etkin rol oynayacağını belirten Yusuf Yıldırım kongrenin ardından tebrikleri kabul etti.

Kasapoğlu: “Gençlerimizi İYİ Parti’ye davet ediyorum”

Mehmet Kasapoğlu ise  kongreyle ilgili  “ İYİ Parti’yi farklı kılan en temel unsur, partinin geleceğini emanet edeceği genç siyasetçileri memlekete kazandırmaktadır. Bizler; koltuk sevdası yaşamadan, ülkeyi yönetecek olan genç siyasetlerin önünü daima açacağız ve parti politikalarımızı bu sayede her zaman dinamik tutacağız. Ulus ilçesinde de Yusuf Yıldırım kardeşimizin başarılı çalışmalar yürüteceğine yürekten inanıyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, geleceği şekillendirmek için siyaset arenasında yer almak isteyen tüm gençlerimizi bir kez daha İYİ Parti’ye davet ediyorum” dedi.

Önümüzdeki günlerde Merkez ilçe kongresini, Ocak ayı içerisinde de il kongresini gerçekleştirmesi beklenen İYİ Parti, 2023 seçim takvimine göre şubat veya mart ayında 3.Olağan Büyük Kurultay’ı gerçekleştirecek.