İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Semih Sargın oldu

Bartın'da İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Av. Semih Sargın, 'İYİ parti kurulduğu günden bu zamana kadar birçok zorluk ve engelleri aşarak bu güne kadar gelmiş bir siyasi harekettir, İYİ Parti her türlü şahsi ikbal, çıkar ve menfaatin üstünde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Partimiz kalkınmacı ve Türk milliyetçisi çizgisinden milim şaşmış değildir, İYİ Parti önümüzdeki seçimlerde iktidara emin adımlarla yürümektedir, Türkiye de artık hiç kimse Türk'üm demekten korkmayacaktır.' dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Semih Sargın oldu

 

“Önümüzdeki seçimlerde iktidara emin adımlarla yürümektedir”

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin sonrasında Bartın’da İYİ Parti’de geçtiğimiz akşam son dakika gelişmesi yaşandı.

Sosyal medyadan yaptığı eleştiriler ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Av. Semih Sargın, İYİ Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandı.

Sargın, atama kararına ilişkin açıklamada bulunurken İYİ Parti’nin önümüzdeki seçimlerde iktidara emin adımlarla yürüdüğünü belirtirken “İYİ Parti Teşkilat Başkanımız Hasan Toktaş'ın takdirleri ve Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'nun olur ve onayı ile Bartın Merkez İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

İYİ parti kurulduğu günden bu zamana kadar birçok zorluk ve engelleri aşarak bu güne kadar gelmiş bir siyasi harekettir, İYİ Parti her türlü şahsi ikbal, çıkar ve menfaatin üstünde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Partimiz kalkınmacı ve Türk milliyetçisi çizgisinden milim şaşmış değildir, İYİ Parti önümüzdeki seçimlerde iktidara emin adımlarla yürümektedir, Türkiye de artık hiç kimse Türk’üm demekten korkmayacaktır.” ifadelerini kullandı.