İYİ Parti'den Hergün'e nezaket ziyareti

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, parti teşkilatı üyeleriyle birlikte Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'a ve gazete ekibine nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet havasındaki ziyarette Başkan Kasapoğlu hem ülke genelinde hem de il genelinde İYİ Parti'ye ve Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teveccühün giderek arttığını ifade etti. Kasapoğlu ziyarete Yazı İşleri Müdürü Karaman'a Mustafa Kemal Atatürk'ün karakalem resmini hediye etti.

İYİ Parti'den Hergün'e nezaket ziyareti

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’a ve gazete ekibine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Parti İl, İlçe ve Kadın Kolları Teşkilatından Sibel Karakaş, Sinem Özüoklu, Metin Özyıldız, Timuçin Yakın, Hande Günal ve Tülin Özyılmaz da yer aldı. Sohbet havasında geçen ziyarete Başkan Kasapoğlu hem ülke hem de il gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İYİ Parti Bartın Teşkilatı olarak çalışmalarına pandemi koşulları ölçüsünde ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Mehmet Kasapoğlu, “Bartın’daki sivil toplum kuruluşlarımızı, vatandaşlarımızı, esnafımızı ve siz değerli basın kuruluşlarımızı zaman zaman pandemi koşulları çerçevesinde ziyaret ediyoruz. Bugün de sizleri ziyaret ederek hem sohbet etmek hem de sizlerle olan sıcak diyaloglarımızı devam ettirmek istedik. 1,5 yılı aşkın bir süredir hem ülkemiz hem de ilimiz pandemiyle mücadele ediyor. Tabi bu süreçte tüm vatandaşlarımız ve özelikle küçük esnafımız bu durumundan çok fazla etkilendi. İster istemez parti teşkilatı olarak biz de bu süreçten etkilendik ama tüm bu koşullara rağmen parti çalışmalarımızı ve halkımızla diyalogumuzu üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz” dedi.

“Partimize teveccüh artıyor”

Hem ülke genelinde hem de il genelinde İYİ Parti’ye ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e teveccühün hızla arttığını gözlemlediklerini dile getiren Kasapoğlu, “Hem ülke genelinde hem de il genelinde partimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e son dönemlerde artan bir teveccüh var. Tabi bunu görmek bizleri memnun ediyoruz. Bizim amacımız hem ülkemizde hem de ilimiz için çalışmak, hizmet etmek. Ülkemiz ve ilimizin kronikleşmiş bazı sorunlarına çareler aramak ve bu sorunları çözmek için gayret gösteriyoruz. İnşallah artan bu teveccüh önümüzdeki ilk seçimde partimizi iktidara taşıyacaktır. Buna teşkilat olarak inancımız tam” şeklinde konuştu.

Mehmet Kasaoğlu ziyarette Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’a Mustafa Kemal Atatürk’ün karakalem resmini de hediye ederken Karaman ziyaretleri için Kasaoğlu’na ve beraberindekilere teşekkür etti. ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.