İlkim Aydın müzik piyasasına girmeye hazırlanıyor

'Sen Yoksan' çok yakında

İlkim Aydın müzik piyasasına girmeye hazırlanıyor

Muhammet Civan

Bartınlı Solist İlkim Aydın, “Sen Yoksan” ile müzik piyasasına girmeye hazırlanıyor. TRT Müzik tarafından hazırlanan single çok yakında müzik marketlerde yerini alacak. Sözü ve müziği ise İlkim Aydın’a ait olan “Sen Yoksan” isimli şarkının klibi İstanbul Çekmeköy-Şile tarafında çekildi.

Bartınlı Solist İlkim Aydın, “Sen Yoksan” ile müzik piyasasına girmeye hazırlanıyor. TRT Müzik tarafından hazırlanan single çok yakında müzik marketlerde yerini alacak. “Sen Yoksan” isimli şarkının sözü ve müziği ise İlkim Aydın’a ait. Sıngle içinse müzik piyasasının ünlü isimleriyle çalışıldı. Şarkının aranjesi Mustafa Canbazlar'a ait.  Perkusyon Gurur Nar, yaylı grubu Gündem Yaylı, bass gitarda Eylem Pelit, udda Cümbüş, gitarda Uğur Varol, davulda Cengiz Tural, mix ve masteringde Çağrı Kodamanoglu yer aldı. Şarkının klibi İstanbul Çekmeköy-Şile tarafında çekildi.

SEN YOKSAN’I ÇOK BEĞENDİLER

İlkim Aydın projenin nasıl hayata geçtiğini Bartın Hergün Gazetesine anlattı. Projeye hiç aklında yokken başvurduğunu ifade eden Aydın, “Aslında hiç aklımda yokken bir gün, TRT Müziğin bir projesini gördüm. Ve başvurdum. Bana beste yapıp yapmadığımı sordular. Bir kaç tane vardı. Benim için en değerli olanı seçtiler. "Sen Yoksan" adlı bestemi çok beğendiler. Hem bu kadar çabuk hem de böyle güzel bir sonuç beklemiyordum. TRT müzik klibinizi çekiyor, siz şarkınızı yaptırıyorsunuz. bir nevi klip sponsorunuz TRT oluyor” dedi.

SÖZ VE MÜZİK AYDIN’A AİT

Şarkının söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu söyleyen Aydın, “Şarkının söz ve müziği bana ait. Aranjesi ise Mustafa Canbazlar'a ait. Perkusyon Gurur Nar, yaylı grubu Gündem Yaylı, bass gitarda Eylem Pelit, udda Cümbüş, gitarda Uğur Varol, davulda Cengiz Tural, mix ve masteringde Çağrı Kodamanoglu yer aldı. İnsanların dijital ortamda kolaylıkla ulaşıp dinleyebilecekleri bir proje oldu. Benim de tek istediğim duyan herkesin yüreğinde bir yere dokunmak. Şarkının oluşumu ve hayatımla ilgili her şeyi ilk kez TRT Müzik röportajımda izleyebilecekler.
Önümüzdeki günlerde TRT Müzik ile beraber yaptığımız röportaj ve klibimiz ilk kez TRT Müzikte yayınlanacak. Tam tarihi İnstagram ve Facebook resmi sayfalarımızdan duyuracağız” şeklinde konuştu.

“KLİB ÇEKİLİRKEN ÇOK AĞLADIM”

Şarkının klibi İstanbul Çekmeköy-Şile tarafında çekildiğini anlatan İlkim Aydın, “Şarkımızın klibini İstanbul Çekmeköy-Şile tarafında çektik. Çekimler 15 saat sürdü. İç ve dış çekimler bir villada yapıldı. Hava çok soğuk olduğu için klibi çekerken resmen donduk. Hatta hava o kadar soğuktu ki villadaki havuz bile donmuştu. Havuzun üzerinde yürümeyi bile düşündük. Klip çekiminin ardından ciddi hastalandık. Çok kilo verdim ama emeğimize değdi. Harika profesyonel bir ekiple çalıştık. Hatta ikinci klibimde de aynı ekiple çalışırım. Çok eğlendik. Çok güldük. Kamera arkası görüntüleri de izlenebilecek.  Şarkı benim için çok özel olduğundan klip çekimlerinde çok ağladım. Çekimi genelde çok ağladığım için durdurduk Klipte de gözyaşlarımı izleyicilerimiz görecektir zaten” ifadelerinde bulundu.