İl Özel İdaresi'nden önemli duyuru!

Bartın İl Özel İdaresi'nce önemli bir duyuru yapılırken cankurtaranlar görev ve görüş alanı dışında bulunan Mugada Küçük Liman'da denize girilmemesi konusunda tatilciler ve vatandaşlar uyarıldı.

İl Özel İdaresi'nden önemli duyuru!

 

“Mugada Küçük Liman’da denize girmeyin”

 

Bartın İl Özel İdaresi, sorumluluk alanında bulunan Mugada plajına gelen tatilcilere ve vatandaşlara yönelik önemli bir duyuruda bulundu.

Mugada Küçük Liman sahilinin cankurtaranların görev ve görüş alanı dışında olmasından dolayı can güvenliği açısından bölgede denize girilmemesi istenen açıklamada; “Bartın İl Özel İdaresi Sorumluluk alanındaki sahillerimiz temizleniyor. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından Mugada Sahilinin denize girilmesinin yasak olduğu Küçük Liman bölgesinde ekiplerimiz tarafından yapılan tüm uyarılara rağmen bölgede denize girildiği ve bölgenin ciddi şekilde kirletildiği görülmüştür. Mugada Küçük Liman sahilinin temizliği yapılmıştır. Değerli Vatandaşlarımız Mugada Küçük Liman sahili cankurtaranlarımızın görev ve görüş alanı dışındadır. Can güvenliği açısından bölgede denize girilmemesi önemle rica olunur. Tüm Vatandaşlarımıza iyi tatiller diliyoruz.” denildi. (Haber Merkezi)