İl Özel İdaresi'nden 2 anaokulu

Bartın İl Özel İdaresi'nin 2024 yılı çalışma programında bulunan Bartın Üniversitesi Kutlubey Yazıcılar Kampüsü Anaokulu ile Çaydüzü Anaokulu'nun yapım çalışmaları tamamlanırken 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na hazır hala geldi. Modern bir şekilde yapılan her iki anaokulu yeni dönemde minik öğrencilerle kavuşmayı bekliyor.

İl Özel İdaresi'nden 2 anaokulu

 

Yeni anaokulları minikleri bekliyor

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

İlimizin; kültür ve turizm, çevre ve sağlık, sosyal hizmetler, tarım, içme suyu, altyapı, imar ve iskân, gençlik ve spor, ulaşım, eğitim alanlarında fiziki, beşeri ve sosyal ekonomik gelişimini sağlayarak güvenilir, yaşanabilir ve bölgesinde lider bir Bartın vizyonuyla hizmetlerine devam eden Bartın İl Özel İdaresi, eğitim alanında da yatırımlarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda Bartın İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı çalışma programında bulunan 2 kat 6 derslik olarak planlanan Bartın Üniversitesi Kutlubey Yazıcılar Kampüsü Anaokulu yapımı işi İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünce tamamlanarak 2024-2025 yılı Eğitim Öğretim yılına hazır hale getirildi.

Yine Bartın İl Özel İdaresi 2024 yılı çalışma programında bulunan 2 kat 4 derslik ve idari birimler olarak planlanan Çaydüzü Anaokulu yapımı işi de Bartın İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünce tamamlanarak 2024-2025 yılı Eğitim Öğretim yılına hazır hale getirildi.

Yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilen her iki anaokulu yeni dönemde minik öğrencileriyle kavuşmayı bekliyor.